2777
2789
عنوان

میشه بیاید😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 761 بازدید | 29 پست

اینکه عکس خودشو براش فرستادی که جرم نیست اگه اون عکست رو کسی دیگه ای هم دیده یعنی تو عمومی منتشر شده می تونه شکایت کنه 

ضمنا اون پیج فیک که ساختی چه اطلاعاتی از خودت توش داشتی پلیس فتا پیدا میکنه تو رو اگه اطلاعاتی جا گذاشته باشی یا کارت مصداق جرم باشه

.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزیزم من بیا من بهت بگم زررررر زده فکر کردی شکایت الکیه صد میلیون پول منو یارو برداشته برده چک دارم ...

۱۷سالمه

نه فحش ندادم اما یجورایی بازیش دادم با پیج فیک باهاش چت کردم بعد عکس خواهرش براش فرستادم اونم گفت ازت شکایت میکنم 

نه آخه من عکسای خانوادگیش رو براش فرستادم گفت به جرم پخش کردن عکس ازت شکایت میکنم منم دیلیت اکانت زد ...

اوووه خب انداختیش سر لج برو بهش بگو عکسارو میپاکی تا ولت کنه

خدایا اول پاکم کن بعد خاکم کن
هیچ کار نه بترس نه پیگیر باش نه هیچی اگه همون جور که گفتی عکساشو برای خودش فرستادی مشکلی پیش نمیاد

الان همش میترسم از طریق اون پیج حذف شده شماره ای چیزی ازم پیدا کنه انقدر ترسیدم فشارم افتاده 

انقدر ترسیدم و استرس دارم دستام می لرزه همش میترسم اون پیج پاک شده رو نشون پلیس بده بعد پیام کنم😭😭 ...

نه بابا عزیزم تو دلیت زدی اونم خواسته بترسونتت هیچ کاری نمیتونه بکنه 

نه نمیتونه چرا اینقدر میترسی تو از بقیه جاها هم بلاکش کن 

بخدا انقدر فکرم درگیره آروم نمیشم هر کاری میکنم

هی تو گوگل میزنم بعد بعضی جاها نوشته که میتونن پیدا کنم بدتر میترسم😭😭😭😭😭

بخدا انقدر فکرم درگیره آروم نمیشم هر کاری میکنم هی تو گوگل میزنم بعد بعضی جاها نوشته که میتونن پیدا ...

نتررررس والا هیچی نمیشه این گوگل و تو وابده از منه با تجربه بشنو و نترس