2777
2789
عنوان

دردشدید🥺😕

| مشاهده متن کامل بحث + 245 بازدید | 25 پست
من خب سینه ندارم پر هم بشه مشکلی ندارم اما درد میاد زیاد😕🤦امروز ورزش میکردم موقعه طناب زدن بع شدت ...

میخوای پریود شی ...وقتی رازیانه بخوری سینه پر میشه درد میگیره و پریود میشی ...صحبت دکار خیراندیش در مورد رازیانه بخون

قله سابقم 🥰.....فکر می‌کنی که ضعیفی؟                             تو باسخت ترین لحظات زندگیت بدون اینکه حتی به پدرومادرت بگی روبه رو شدی !!
اخه من هورمونه مردانه دارم بیشتر برا این میخورم که میگن هورمونه زنانه رو بالا میبره

کیا میگن؟ نینی سایتی ها و مردم عادی یا اینترنت؟؟ شایدم دکتر علفی ها که علمشو ندارن

برا این مشکل باید بری متخصص

بدنت رو داغون نکن لطفا

اصلا میدونی طبق مشکلت چه دوزی از عرقیجات رو باید مصرف کنی؟ اون بطری که میخری واقعا خالصه یا نه

توام قاتلی میدونی چرا؟                      چون روی قتل انسانهایی که برای حق طبیعیشون فریاد زدن ، سرپوش گذاشتی .     قطعا به اون دنیا اعتقاد داری دیگه....   

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چشم عزیزم اخه به من گفتن برا تنبلی تخمدان خوبه 🥺موندم چه کنم

منم میخورم ....

قله سابقم 🥰.....فکر می‌کنی که ضعیفی؟                             تو باسخت ترین لحظات زندگیت بدون اینکه حتی به پدرومادرت بگی روبه رو شدی !!
میخوای پریود شی ...وقتی رازیانه بخوری سینه پر میشه درد میگیره و پریود میشی ...صحبت دکار خیراندیش در ...

نه پریودیم هنوز دوره 

حیف باشد که تو باشی و مرا غم ببرد دلبر :/
برا شما چه اثری داشته

بله پریود میشم هرماه ...پوستم عالی شده ...شاداب میشم ....اوایل پریود بهم بریزه بعد میزون میکنخ

کیا میگن؟ نینی سایتی ها و مردم عادی یا اینترنت؟؟ شایدم دکتر علفی ها که علمشو ندارن برا این مشکل بای ...

نمیدونم ولی ممنون برا آگاهیت دیگه نمیخورم اما دکترم  برا من اثر نداشت هی پول دارو تقویتی دادم سه سال

بله پریود میشم هرماه ...پوستم عالی شده ...شاداب میشم ....اوایل پریود بهم بریزه بعد میزون میکنخ

چند ماه خوردی چجوری عزیزم چقدر به منم بگو ⁦☺️⁩شاید پریودی منم منظم شه

چند ماه خوردی چجوری عزیزم چقدر به منم بگو ⁦☺️⁩شاید پریودی منم منظم شه

ببین عزیزم الان که داری میخوری اگه پریود شدی بزار کنار پریودت که تموم شد یک هفته بعد پریود دوباره شروع کن تا باز پریود شی همینجوری ادامه بده سر وقت میشه ....سعی کن با عسل بخوری ...من میجوشونم و با عسل میخورم ....دوسین هم بخور ...زیر شکمت با روغن سیاهدانه ماساژ بده ....سردیجات نخور

نه کیست سینه ندارم ولی تنبلی تخمدان دارم هورمون مردانه دارم که باعث شده زیر گلو و چونه ام موهای مشکی ...

برو زیر نظر دکتر درسته این علایم نشانه تنبلی تخمدان هست با دارو حل میشه منم اینحوری بودم

کی فکرشو میکرد‌ یه روزی حرفامونو به آدمایی بگیم که تاحالا ندیدیمشون...!🥲🥲🥲