2777
2789
عنوان

کاش الان چی؟؟

212 بازدید | 28 پست

من : کاش میخوابیدم وقتی بیدار میشدم میدیدم هر چی تا الان اتفاق افتاده همش خواب بود و خیالم راحت بود که تموم شده 

آخ خدا 

شما چی 

رک بگویم از همه رنجیده ام! از غریب و آشنا ترسیده ام بیخیال سردی آغوش ها   من به آغوش خودم چسبیده ام :) 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

کاش الان عید 1402 بود و دخترم بغلم بود 😍کاش ببینم اون روز رو  

اگر شراب خوری جرعه‌ای فشان بر خاک... از آن گناه که نفعی رسد به غیر چه باک 💖برای خیلیا میتونم بمیرم ولی تنها کسی که میتونم به خاطرش زنده بمونم تویی دخترم 💖
کاش الان عید 1402 بود و دخترم بغلم بود 😍کاش ببینم اون روز رو  

عزیزم ان شاءالله به سلامتی بغل بگیرینش

رک بگویم از همه رنجیده ام! از غریب و آشنا ترسیده ام بیخیال سردی آغوش ها   من به آغوش خودم چسبیده ام :) 
الان زنگ بزنن بگن مادر شوهر خواهر شوهر و برادر شوهر و جاری تصادف وحشت ناک مردن بیاین مراسم بگیرین وا ...

نگو اینجور هیچ وقت برای کسی بد نخواه عزیزم اونم مرگ هر چقدر هم بد باشن نفرین به خود آدم بر میگرده خدایی نکرده❤

نگو اینجور هیچ وقت برای کسی بد نخواه عزیزم اونم مرگ هر چقدر هم بد باشن نفرین به خود آدم بر میگرده خد ...

انقد زجرم دادن حرف شنیدم الان هم تو خونم دعوا انداختن شوهره کتکم زد اگ خدا صدامو می‌شنوه اینا رو نکشع دیگ قبولش ندارم