2777
2789

مرداد سال ۱۳۹۸

خیلی دلم برای عروسی تنگ شده خیلیییی

سریال بازی مرکب به وضوح تنها سریالی بود که زندگی تمامی انسان های دنیا رو خلاصه میکرد                                              بهترین دوستت همیشه بهت خیانت میکنه،بهترین دوستت با اینکه میتونه کمکت کنه ولی نمیکنه،کسی که کنارته و اونو یه آدم ساده میدونی در واقع اصل کاریه،بعضی وقتا مجبوری کسی رو که خیلی دوست داری رها کنی،با اینکه به کسی کمک میکنی ولی اون در مقابلش ازت استفاده میکنه و دورت میندازه،تو امروز با چند نفر دوستی ولی آخرش هیچکدوم برات نمیمونن،کسی که فکر میکردی تا آخر کنارته به راحتی در مقابل طمع هاش فراموشت میکنه          

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سال پیش عروسی دخترعموی همسرم ، مختلط هم بود، کاش بازم عروسی دعوت کنن البته باردارم نمیتونم برم

خوش به حالت😀

سریال بازی مرکب به وضوح تنها سریالی بود که زندگی تمامی انسان های دنیا رو خلاصه میکرد                                              بهترین دوستت همیشه بهت خیانت میکنه،بهترین دوستت با اینکه میتونه کمکت کنه ولی نمیکنه،کسی که کنارته و اونو یه آدم ساده میدونی در واقع اصل کاریه،بعضی وقتا مجبوری کسی رو که خیلی دوست داری رها کنی،با اینکه به کسی کمک میکنی ولی اون در مقابلش ازت استفاده میکنه و دورت میندازه،تو امروز با چند نفر دوستی ولی آخرش هیچکدوم برات نمیمونن،کسی که فکر میکردی تا آخر کنارته به راحتی در مقابل طمع هاش فراموشت میکنه          

عروسی خودم ۳ابان 😍😍😁🥺

یا همه...یا هیچ!                                            راضی به بودن های نصفه و نیمه ی هیچکس در زندگیتان نباشید،                                             حتی با بهانه ای به نام عشق

4سال  پیش رفتم اگه اشتباه نکنم

بنده خودم یه عادتی دارم ،خدمتتون عرض می کنم :                  کتاب که می خوندم  برخی اوقات که به مطلب  جالبی که    می رسیدم کتاب رو ول می کردم. درست مثل کسی که دستش سوخته، هیچ یادم نمیره یکی دو سه ماهی با یه عده ای  از دوستان  بحثی داشتیم درباره‌ی که  در  جهان  و در طبیعت عدل هست یا نیست ؟ چون برخی این باور را دارند که از این دست بدی از اون دست می‌گیری و... وارد بحثش نمی خوام بشم،بنده هر چی نگاه می کردم اینو نمی دیدم.در یک کتابی که برای من مهم  بود یه جمله  دیدم : طبیعت  به قانون  ظلم حرکت  می‌کند من  این کتاب رو ول کردم و بعد که دنبالش  رفتم دیدم بله   دو سوم حیوانات  برای  یک روز زندگی باید یه حیوان دیگه  رو بکشن .و در دنیایی  که دو سوم موجودات برای یک روز زندگی  باید یه حیوان  دیگه بمیره صحبت  از عدل   معلومه  نفهمیدن  جهانه.         بنابراین  طبیعت  قانونش قانون ظلمه. تنها انسان که می‌تونه  عادلانه  عمل کنه و باید عادلانه  عمل کنه  و این تنها صفت و  امتیاز  من و شماست  به خاطر آزادی که داریم.   ولی اگه در بند طبیعت  بمونیم ما هم به همون اندازه  ظالمیم که بقیه موجودات  به دلیل اجبارشون ظالم هستن .🤍🌱دکتر هلاکویی 

عقد دوست شوهرم سال ۹۸

دلم پر میکشه یبار دیگه بگم بابا🖤                                       زیرگروه آبی💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙    وزن شروع۸۰.   ۷۸,۸۰۰💙۷۷,۸۰۰💙  ۷۶،۷۰۰           وزن فعلی   ۷۵،۵۰۰💙      هدف اول۷۶🔓 هدف دوم ۷۲🔒هدف سوم۶۸🔒هدف چهارم۶۴🔒 هدف آخر۶۰💪  پروفایل سرگروه ها 💙چالش زمستونی💙تاپیک مانکن های زیبا    💙

پارسال عروسی دختر عمم مرداد اینا بود😂

یه خردادی مهربون ریزه میزه که با کسی کاری ندارم سرم تو کار خودمه 😁همه از بیرون فک میکنن خیلی آرومم اما از درون یه آتیش پاره ای هستم که فقط اینو نامزدم درک میکنه با بلاها و چالشایی که باهاش رفتم🤣🤣🤣شیطونی تو خون منه😁سعی نکن یه حرفو دوبار به من تکرار کنی چون من لجم میگیره اتفاقا به حرفت گوش نمیدم😝یه کنکوریه انسانی هم هستم 😇
چرا

من عروسی مختلط دوست دارم چون به نظرم خیلی خوبه هم زن و هم مرد همه باهم شادی کنن 

عروسی داییم بعد ماه صفر هست اما مختلط ولی چون بابام خوشش نمیاد قراره که نریم💔

من عروسی مختلط دوست دارم چون به نظرم خیلی خوبه هم زن و هم مرد همه باهم شادی کنن  عروسی داییم ب ...

اره خیلی خوش میگذره ، عزیزم راضی کن پدرتو و برو ، قرار نیس همه لباس باز و لختی بپوشن، کسی هم با کسی واقعا کاری نداره، همه خانوادگی میشینن خب