2777
2789
عنوان

چطوری با چادر خوشتیپ باشم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 3259 بازدید | 28 پست

من خودم یه چادری مدرن و شیکم☺

لباسای رنگی رنگی و ست و ظاهر همیشه اراسته 

معطر 

ارایش ملایم

همیشه این دیالوگ لیلا حاتمی توی ذهنم تکرار میشه:👀یه کاری واسه من بکن...چمیدونم! مثلا ساعتتو دربیار بذار روی میز بگو واسه تو کردم.🤛بیا یه کاری کن که فقط واسه من باشه! مثلا روز کاریت بیا اینجا بگو اومدم تورو ببینم. سر راهت گل دیدی عکس بگیر بگو یاد تو افتادم، یه جا شعر شاعر مورد علاقمو دیدی بفرست واسم، ولی دروغی نباش...!🌿یعنی دیدی هیچکاری نیست که دلت بخواد بخاطر من انجامش بدی منو حذف کن از زندگیت.🚶‍♀️👐
😍دیگه چه جوری تیپ میزنی آرایش هم میکنی؟ با حجاب کامل هستی؟ کفش اسپرت میپوشی؟

نه عزیزم آرایش نمیکنم فقط ضد آفتاب، مگر اینکه بخوام برم مهمونی آرایش کنم

گاهی اسپرت میپوشم، الان کالج چرم طوسی میپوشم

معمولا سعی میکنم کیف و کفشم رنگشون ست باشه 

عینک دودی هم میزنم بیرون شاید اینم تاثیر داره 

هیچ‌اتفاقی‌اتفاقی‌اتفاق‌نمی‌افتد:)

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب تیپت چطوری هست بیشتر توصیح میدی😍

خب همیشه همه لباسام باید صاف اتو کشیده باشه مخصوصا چادر و روسری سعی میکنم ست کنم مثلا روسریمو با ساق دستم و کیفمو با کفشم ست میکنم همیشه از تلق روسری استفاده میکنم چون روسری خیلی مرتب تر ایست میکنه رو سر...از گیره های روسری ک خیلی خاص و خوشگلن استفاده میکنم بدون عینک افتابی هم بیرون نمیرم عینک های جلف نمیزارم ولی همیشه هم یه مدل عینک نمیزارم روسریمو مدل های مختلف میبینم تو نت پره مدلای بستن روسری خودمو پر از زيورآلات نمیکنم انگشتر حلقه و یه انگشتر تو دست راستم با یه ساعت کفشم هم همیشه تمیز میکنم اوووم فعلا همینا تو ذهنم بود😂البته اینم بگم چادرمو تو خیابون همینطور ول نمیکنم خود چادر نگه داشتن خودش یه استایل خاص میخاد ک شیک به نظر برسه و اینکه هیچوقت تند تند راه نمیرم اروم باید راه بری غوز نکنی سرتم همیشه بالا باشه همین دیگ

پروفم دخترمه😍برا عاقبت بخیریش یه صلوات بفرستین💞💞
خب همیشه همه لباسام باید صاف اتو کشیده باشه مخصوصا چادر و روسری سعی میکنم ست کنم مثلا روسریمو با ساق ...

برا صورت هم همیشه ضدآفتاب نقطه نقطه جاهایی ک اگه جوش داشته باشم کرم پودر میزنم فقط برا کاور کردن خیلی کم ریمل البته من مژه هام بلنده یذره هم بزنم خیلی نشون میده معمولا زیاد نمیزنم برا لب هم همیشه از بالم لب یا روغن های مخصوص مثل روغن نارگيل عینک هم ک گفتم وقتایی ک خیلی گرم باشع کلاه میزارم و تامام 

پروفم دخترمه😍برا عاقبت بخیریش یه صلوات بفرستین💞💞
دنبال یه چادر خوب بودم فکر کنم چادر اماراتی بهم بیاد  من تپل هستم و قدم هم ۱۶۰ یخورده کوتاه به ...

بنظرم چادر خبرنگاری رو امتحان کن با کفش پاشنه دار و کیف ستش  روسری هم شیک سرت کن لبنانی . 

غفلت از یار گرفتار شدن هم دارد ...‌‌...

یادش بخیر منم یه مدت چادری بودم، سه مدلشو داشتم، ساده و ملی و قَجَری...

ملی ک اصن بهم نمیومد، ولی نگم براتون از چادر ساده...

خیلی بهم میومد...

کتونی سفید و شال یا روسری سفید باهاش بپوش، اصن سعی کن کتونیاتو با شالت ست کنی😍مخصوصا کتونی ونس خیلی شیک میشه، حتما شلوارت لوله باشه چون شلوار گشاد شلخته میکنه، مانتو هم یقه دیپلومات بپوش، یقه انگلیسی و گرد و... یکم نامرتب نشون میده، یکمم آرایش ملیح و ساده داشته باشی شیک میشی، و اینکه همه فکر میکنن خانمای چادری زیاد عرق میکنن و احیانا بوی بدی میدن، ولی من خودم قبل از هرکاری حتما از اسپری بدن و عطر و ادکلن های خوب استفاده میکردم، زیادم میزدم ک قبل از خودم بوی عطرم وارد شه😁 وقتی خوشبو باشی اولین قدمو واسه شیک پوشی ورداشتی... حالا چ چادری باشی و چ مانتویی!!!

عاشق و رند و نظربازم و می گویند فاش☹️

هميشه چادرت تميز و اتو شده باشه

كفشت تميز باشه

روسري هاي رنگ شاد سر كن

مانتو هاي رنگي بپوش

گيره روسري هاي كار شده بخر و با روسري و مانتو ست كن

كيفت رو هميشه مشكي بر ندار سعي كن از رنگاي ديگه هم استفاده كني

بارون اومدو يادم داد،تو زورت بيشتره….🖤🥀
دنبال یه چادر خوب بودم فکر کنم چادر اماراتی بهم بیاد  من تپل هستم و قدم هم ۱۶۰ یخورده کوتاه به ...

فکر میکنم یکم تپل باشین شما، ب نظرم چادر ساده بهتره، چون بقیه چادرا چاقتر نشونتون میده، ولی چادر ساده باریکتر نشون میده، واینکه حتتتتتما شالتونو روشن انتخاب کنید چون صورتتونو پر نشون میده و تپل بودنتون ب چشم نمیاد...

من خودم لاغر بودم، وزنم ۵۶ بود و قدم ۱۶۵, هیچوقتم کفش پاشنه بلند نمیپوشیدم چون اگ میپوشیدم شبیه دیلم یا عَلَم یزید میشدم😁 چادری اسپرت بودم

الان شدم مانتوییه تپل🥺 وزنم شده ۶۴, همه میگن خوبم ولی دوس میداشتم وزنم ۶۰ باشه😔

عاشق و رند و نظربازم و می گویند فاش☹️
فکر میکنم یکم تپل باشین شما، ب نظرم چادر ساده بهتره، چون بقیه چادرا چاقتر نشونتون میده، ولی چادر ساد ...

عزیزم من میخوام برای دانشگاه بپوشم چادر آخه چادر ساده دست و پا گیر هست🥲نمیشه بپوشم 

مرسی از راهنمایی هات❤

پا ها روی زمین ولی طرفدار پرواز!