2777
2789
عه من شات گرفتم پخش کنم عکستا😏🤣

نه تو رو خدا داداشم بفهمه پوستم رو میکنه  لطفا شات نگیر🙏🏻😭

🤣🤣🤣🤣🤦🏻‍♀️

یکی برسع بع دادم دلمو بع یکی دادم از خوبای روزگاره مثل اونو کسی ندارع😌 اون توی دلارامم😻💘🍯 ........دلبرم هم توی دلبراماوحشی هم نفسی هم دلبر🙈❤.....تخسمم😝توی نگینم خیلی دوستت دالم🫂🤍.......یکتایی هم عشق منه😚💛

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ن جدی😐

جدی .زود ازدواج کردم.بچه دوممه

😕😕شب خوابیدم صب پاشدم دیدم ترکیدم .همینقدر ناجوانمردانه😐😐                                                   از وقتی رفتی هر یک دقیقش60 ثانیهمیگذره😭😭😭                                                     تلخ ترین جمله بازی های کودکی :  تو نخودی باش،لامصب قدرت تخریبش از بمب هیوریشیما بیشتربود😐😐😐 
باورت میشه من کمتر مث خودم دیدم زیبا

خدا حفظت کنه برا پدرمادرت☺️❤️

😕😕شب خوابیدم صب پاشدم دیدم ترکیدم .همینقدر ناجوانمردانه😐😐                                                   از وقتی رفتی هر یک دقیقش60 ثانیهمیگذره😭😭😭                                                     تلخ ترین جمله بازی های کودکی :  تو نخودی باش،لامصب قدرت تخریبش از بمب هیوریشیما بیشتربود😐😐😐 

اگه ما زشتا نبودیم ک این خوشگلا ب چش نمیومدن😏ههه هههه هعع هععععععع

😂

عشق(حضرت عباس ع)                                                                                            سخته ، ولی آخرش قشنگه:)                          میشه واسه ت دلیم یه صلوات بفرستین صحیح و سلامت بیاد بغلم😍🤍🌱
نمیدونم چرا ایرانیا اینقدر از این دختر خوششون میاد . البته به سلیقه شما احترام میذارم. ولی اندامش م ...

عه وا  عکس خودمه عزیزم😒

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

🤣🤣🤣🤣نمیدونم والا من همین جوری از تو گوگل گرفتم گذاشتم

یکی برسع بع دادم دلمو بع یکی دادم از خوبای روزگاره مثل اونو کسی ندارع😌 اون توی دلارامم😻💘🍯 ........دلبرم هم توی دلبراماوحشی هم نفسی هم دلبر🙈❤.....تخسمم😝توی نگینم خیلی دوستت دالم🫂🤍.......یکتایی هم عشق منه😚💛
نگفتی چند سالگی ازدواج کردی

گفت که ۱۸😏