2777
2789
۶هفته بودم..دردو اینام در حده نیم ساعت بود بد خوبه خوب شدمو تموم شد..

پس تقریبا همون ۱ماه بوده 

ظاهرا که شرایط خوبه 

نگران نباش

طقریبا انگار ۲هفته عقب انداختی 

نگران اینکه پوچ بوده هم نباش 

طبیعیه واسه خیلیا پیش میاد

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پس تقریبا همون ۱ماه بوده  ظاهرا که شرایط خوبه  نگران نباش طقریبا انگار ۲هفته عقب انداخت ...

نمیدونم کاش خدا صدامو بشنوه..ب نظرت اگه رابطه داشتم جلوگیری کنم‌یا نه؟؟ چون از بده اینکه سقط کردم این اولین رابطه ی بدونه جلوگیری بود؟

اخه دوسال بود منتظره بچه بودم..وقتیم شدم پوچ شد..۳ماه احساس میکنم خیلی زیاده..🥲

به نظرم یک مشکلی هست عزیزم اول دکتر برو کامل بعد انشالا حامله شو

مردم تو خاکسپاریت اگه بارون بیاد شرکت نمیکنن یه وقت لباسو موهاشون خیس نشه! بعد تو نگران حرف این مردمی! بیخیال بابا! زندگی کن..
به نظرم یک مشکلی هست عزیزم اول دکتر برو کامل بعد انشالا حامله شو

تنبلی داشتم رفتم سونو وآژینال گفت توازونایی ک زود حامله میشی..یعنی خوب شده بودم.واسه همین باردار شدمو پوچ شد.

اخه دوسال بود منتظره بچه بودم..وقتیم شدم پوچ شد..۳ماه احساس میکنم خیلی زیاده..🥲

ناراحت نباش.‌خواهرم وقتی بعد سقط اولش باردار شد همش استرس داشت که نکنه دومی هم پوچ بشه ولی خدا کمکش کرد یه پسرسالم به دنیا اورد

تنبلی داشتم رفتم سونو وآژینال گفت توازونایی ک زود حامله میشی..یعنی خوب شده بودم.واسه همین باردار شدم ...

خوب بعد سقط دکتر نرفتی چرا پوچ شده؟

مردم تو خاکسپاریت اگه بارون بیاد شرکت نمیکنن یه وقت لباسو موهاشون خیس نشه! بعد تو نگران حرف این مردمی! بیخیال بابا! زندگی کن..
ناراحت نباش.‌خواهرم وقتی بعد سقط اولش باردار شد همش استرس داشت که نکنه دومی هم پوچ بشه ولی خدا کمکش ...

خدانگهدارش باشه..انشالله ک دست راستش بیاد رو سره من..بده چقد وقت اقدام‌کرد؟

ن دیشب تازه اولین رابطه ی بدونه جلوگیری بود بده سقط..میخام ببینم‌ادامه بدم بدونه جلوگیری یا نه؟؟

حرف دکترتو گوش کن گلم.‌حداقل سه ماه صبر کن. بعد سه ماه سونو بده که رحمت مشکلی نداشته باشه. خودتو تقویت کن

خوب بعد سقط دکتر نرفتی چرا پوچ شده؟

رفتم سونو گفتن ۳تااحتمال داره..یکیش شاید تخمک جاشو نتوسته درس پیدا کنه...دوم پوچ ک احتماله ایمو اصن ندادن.چون داشت سونو میکرد گفت درد داری گفتم نه گفت پس پوچ نیس..بدشم گفتن شاید بمونه.ولی برو ازمایش بتا بده.رفتم ازمایش بتا دادم عددش می اومد پایین

خدانگهدارش باشه..انشالله ک دست راستش بیاد رو سره من..بده چقد وقت اقدام‌کرد؟

انشاالله عزیزم.‌خواهرم خیلی عجله داشت همش میگفت زود اقدام کنم. دیگه هی بهش میگفتم حداقل سه ماه صبر کن بعد اقدام کن.‌دیگه بعد سه ماه اقدام کرد و باردار شد

انشاالله عزیزم.‌خواهرم خیلی عجله داشت همش میگفت زود اقدام کنم. دیگه هی بهش میگفتم حداقل سه ماه صبر ک ...

خیلیم خوب..منکه طاقت نیاوردم سه ماه همون ماه اول اقدام کردم دیگه نمیدونم.