2777
2789
شوهرمن غلدرو زورگووه و ب شدت بچمو دوس داره فک کنم اگ ب من بدن اتیش ب پابشه شربه پابشه

ببخشيدا ولى غلط ميكنه قانون اينه بچه تاهفت سال بامادرباشه ايشونم مجبوره نفقشوبده وميتونه ملاقات بافرزن داشته باشه همين

ازشم نترس لطفا

فقط توتاپيكايى ميرم ونظرميدم كه اطلاعات كافى داشته باشم وبتونم نظردرست ومثبتى بدم كه كمكى به بهبودزندگى استارترباشه🥰

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

خخو شوهرمن معتاد نیس.. ولی بی اعصابه اونقدی ک مطمعنم بااینک دوسش پاره بزرگتربشه دس روش بلند کنه اصن ...

مشکل اعصاب روان داره ؟ با دست دکتر اعصاب روان میشه ثابت کرد مشکل داره 

میشه ازتون خواهش کنم برای سلامتی مادرم دعا کنید حتی فقط در حد یک صلوات  مادرم خیلی سختی کشیده رنگ خوشی ندیده  و توی زندگی من هیچی برای من با ارزش تر از مادرم نیست هر کی برای مادرم دعا کنه منم برای آرامش زندگیش و رسیدن به تمام آرزو هاش دعاش میکنم😚اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجه  تیکر تولد دو سالگی پسر عزیزم هست مادرت قربون چشمات بشه😍😍😍😍
خخو شوهرمن معتاد نیس.. ولی بی اعصابه اونقدی ک مطمعنم بااینک دوسش پاره بزرگتربشه دس روش بلند کنه اصن ...

اون فقط درصورتيكه پرونده ى پزشكى داشته باشه

فقط توتاپيكايى ميرم ونظرميدم كه اطلاعات كافى داشته باشم وبتونم نظردرست ومثبتى بدم كه كمكى به بهبودزندگى استارترباشه🥰
خخدا کنه همینجورباشه و شوهرم حریف قانون نشه

باید قوی باشی و وکیل خوب بگیری و خودتو نبازی از تهدیداش نترسی

جایی به دور از خودم ایستاده ام به تماشای کسی که جای من زندگی می کند،چه بی رحمانه تنهاست ،وچه به ناچارقوی😔

اصن دعاکنید مشکلاتمون حل بشه و کارمون بطلاق نکشه چون هردوتامون همدیگرو دوس داریم فقط دعا کنید شرخانوادش کم شه.. و راضی بشه منو ازخانوادش جداکنه... اونان ک زندگیم و ب گندکشیدن وگرنه ماباهم مشکل نداریم

ببخشيدا ولى غلط ميكنه قانون اينه بچه تاهفت سال بامادرباشه ايشونم مجبوره نفقشوبده وميتونه ملاقات بافر ...

از آبرو خانوادم میترسم ک نکنه بیاد و ابروریزی دربیاره خیلی خانوادم و اذیت کرد

اميدوارم كه مشكلتون حل بشه طلاقم آخرين راهه 

پيش مشاورم بريد

از آبرو خانوادم میترسم ک نکنه بیاد و ابروریزی دربیاره خیلی خانوادم و اذیت کرد

عزيزم منم ازهمين ترسيدنت عصبانى شدم آخه چراميترسى فوقش باكلانترى تماس ميگيرى اونوقت ميبينى چطورفرارميكنه

مشاور تلفنی گرفتیم فایده نداشت

مشاوره تلفنى كه نه حضورى بريدياخودت تنهابرو

انشاالله كه حل ميشه

عزيزم منم ازهمين ترسيدنت عصبانى شدم آخه چراميترسى فوقش باكلانترى تماس ميگيرى اونوقت ميبينى چطورفرارم ...

ببابابا مکه فقط شوهرمه همشون ی مشت گرازن بارها بچمو ازم گرفتن خانوادش اخه چندتاشوبگیرم