2777
2789
عنوان

بچه ها کیا ژل لب زدن؟ درد داره

| مشاهده متن کامل بحث + 2419 بازدید | 27 پست
😂😂😂😂واقعا؟  قرار بود برم که دیروز یکی از دوستام گفت زن داداشش زده و انقدر گریه کرده درد دا ...

بازم با این حال منصرف نمیشدم😐. اصلا کاش همیشه دلیل گریه هامون تزریق ژل باشه همه بلند آمین🤣🤣🤣

زدی بیا بگو چطور بود خوشگل شدی یانه 😐

ویروس گرفتم نشد که برمممم زنگ زدم کلینیک گفتن ۱۵روز باید بگذره از مریضی بعد بیا ولی دخترخاله شوهرم که قرار بود باهم بریم اون میخواست بوتاکس بزنه خیلی راضی بوده و گفت نشستم ژل لب هاشون رو دیدم میگه اصلااااا درد نداشتن و خیلی ناز شده بودن 

حالا ۱۷ام این ماه قراره بریم باهم باز

“حس خوب یعنی منو تو دخترمون تو مزرعه شمال روستا”دختر یکی یدونمونشایلی    اینستامebadi_shaili

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام .اسی چی شد انجام دادی ؟دردش چقدر بود؟

سلام 

نه نزدم ویروس گرفتم ایشالا برای ۱۷ام میرم

“حس خوب یعنی منو تو دخترمون تو مزرعه شمال روستا”دختر یکی یدونمونشایلی    اینستامebadi_shaili
بازم با این حال منصرف نمیشدم😐. اصلا کاش همیشه دلیل گریه هامون تزریق ژل باشه همه بلند آمین🤣🤣🤣

آمین🤣🤣🤣🤣

ویروس گرفتم نشد که برمممم زنگ زدم کلینیک گفتن ۱۵روز باید بگذره از مریضی بعد بیا ولی دخترخاله شوهرم ک ...

عزیزم ایشاااع خوب بشی .منم گرفته بودم گفتم نمیام کلینیک زنگ زدن بیا ما همه ماسک داریم مشکلی نیست 😐🚶رفتم 

با احمق ها نباید بحث کرد  فقط باید آخرش گفت تو خوبی ببخشید 🤗🤗...دعا کنید شاید بزرگترین خواسته شما کوچکترین معجزه خدا باشه .الهی دلتون شاد،تنتون سالم جیبتون پر پول باشه .انسانیت به دین و مذهب نیست همین که دلی را نرنجانی انسانی 
کی زدی ؟؟ چطور بود درد داشت خوب شد؟

ژل نزدم شوهرم نمیزارع .من رفتم بوتاکس کنم ابجیم هم هایفو کنه .هر دو هم مریض بودیم .

با احمق ها نباید بحث کرد  فقط باید آخرش گفت تو خوبی ببخشید 🤗🤗...دعا کنید شاید بزرگترین خواسته شما کوچکترین معجزه خدا باشه .الهی دلتون شاد،تنتون سالم جیبتون پر پول باشه .انسانیت به دین و مذهب نیست همین که دلی را نرنجانی انسانی 
ژل نزدم شوهرم نمیزارع .من رفتم بوتاکس کنم ابجیم هم هایفو کنه .هر دو هم مریض بودیم .

ای بابا کاش میزدی🤭

نمیدونم دیگه اینجا گفت نرفتم گفتم شاید باعث عفونت هم بشه چون ویروس دارم ترسیدم نکنه لب و دهنم کج شه اخر سر🤣🤣🤣🤣

ای بابا کاش میزدی🤭 نمیدونم دیگه اینجا گفت نرفتم گفتم شاید باعث عفونت هم بشه چون ویروس دارم ترسیدم ...

نمیزاره میگه ژل زدی دیگه تو این خونه نیا .من خیلی باخودم ور میرم ولی این یکیو‌.عمس لب خودمو برات فرستادم ولی نت ضعیفه نرسید 

نمیزاره میگه ژل زدی دیگه تو این خونه نیا .من خیلی باخودم ور میرم ولی این یکیو‌.عمس لب خودمو برات فرس ...

اگه خوبه لبت که بیخیال لب منم خوبه ولی خیلی قشنگ تر میشه با ۱سیسی

عزیزم ژل تزریق کردی چطور بود

اره عزیزم زدم خوب بود و خیلی چهره رو تغییر میده می ارزه زدنش ولی برند خوب و موندگار بزنی بهتره بنظرم و برای تمدیدش هم حتما همون برند رو بزن اگه چیز دیگه ای میخوای بزنی اول انزیم بزن تخلیه شه بعد جدید بزن