2777
2789

مثلن سینی چای؟سینی مسی بود و شیش تا استکان توش بود برداشتمش الان یکم حساس شدم میگم نکنه چیزی بشه؟دو هفته از عملم میگذره😬🤦🏻‍♀️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الان بینیتون درسته؟نیفتاده؟

اره خوبه مشکلی نداره ،، اتفاقا بعد اتل ک قوس بینیمو دیدم گفتم کاش بیفته چقد زشت شدم اما الان یکم ورمم کم شده بهتر شده

چشمت ب امضام افتاد برا شفای مامانم صلوات میفرسی💔🙏
سلام عزیزم یعنی بعد دوهفته بچه هاتو بغل کردی؟

سلام عزیزم اره بغل میکردم ولی سعی میکردم زیاد راه نبرمشون ،، روز ۲۱ ام ک ارنج شوهرم با شدت خورد تو دماغم ضعف کردم از درد ولی الحمدالله بخیر گذشت ، هرچی زمان میگذره داره بهتر میشه فرمش

سلام عزیزم اره بغل میکردم ولی سعی میکردم زیاد راه نبرمشون ،، روز ۲۱ ام ک ارنج شوهرم با شدت خورد تو د ...

چه خوب اخه من یه دخترکوچولو دارم 

هم نمیشه بغلشکنم هم نمیشه بغلش نکنم 

۳ روزه عمل کردم

دیشب بغلش کردم دماغم به شدت درد گرفت

چه خوب اخه من یه دخترکوچولو دارم  هم نمیشه بغلشکنم هم نمیشه بغلش نکنم  ۳ روزه عمل کردم ...

عزیزم مبارکه،، پسرکوچیکه منم دوسالش بود ۸ ماه پیش،، اوایل از سر و صورتم میترسید نمیومد ولی بعد هفت هشت روز بغض میکرد منم دلم نمیومد بغلش میکردم اروم شه ، حدالمکان مراعات کن ولی نگران نباش چیزی نمیشه با ضربه ای ک ب اون شدت خورد ب بینیم من گفتم دگ کج و کوله شد صدا داد غضروفش ولی الحمدالله طوری نشد

عزیزم مبارکه،، پسرکوچیکه منم دوسالش بود ۸ ماه پیش،، اوایل از سر و صورتم میترسید نمیومد ولی بعد هفت ه ...

مرسی گلم...خوب خداروشکر 

من از اولشم طاقت نیاوردم و بغلش کردم ولی هنوز کبودم چون فشار بش میارم

عزیزم مبارکه،، پسرکوچیکه منم دوسالش بود ۸ ماه پیش،، اوایل از سر و صورتم میترسید نمیومد ولی بعد هفت ه ...

سلام ببخشید بعد گذشت این چند سال بینی‌تون بر اثر ضربه چیزیش نشده؟