2777
2789
عنوان

مادر شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 328 بازدید | 28 پست

یه تاپیک ندیدم مادر و عروس تو یک ساختمون بی مشکل باشند انشالله ک مستقل بشید زودتر 

برای مادرم  ک بهترینم بود               جایی خوانده بودم  که درد آدم را بزرگ می‌‌کند و روح را صیقل میدهد. و تجربه را زیاد می‌کند. هیچجا ننوشته اند که درد  با یک زن، با یک مادر چه میکند . مادران درد کشیده یا زود می‌میرند، یا برای همیشه میروند، یا می‌‌مانند با چشمانی که رنگِ بی‌تفاوتی گرفته استو دستانی که زیر ناخن‌هایش جز دردچیزی نمی‌روید، . مادرانی بی هیچ آرزویی، با ‌دنیایی کوچک. دنیایی بسیار بسیار کوچک . هیچکس از مادرانی که به بهشت نمی‌روند  چیزی ننوشته است.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

پدر شوهرم حتی اونجامم دیده از بس یهو اومده تو ولی از رو نمیرن

😂😂😂اون دیگه از قصد میاد

إِنَّمَا أَمْرُهُ إِذَا أَرَادَ شَيْئًا أَنْ يَقُولَ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ                وقتی خدا بگه باش، پس میشود💙
حالا بازم از تو در میزنن از من یهو میان تو ،شوهرمم نمیزاره درو قفل کنم میگه تو میخوای خانوادم نیان خ ...

ای بابا، بگو خودم  باز میکنم دیگه. 

من نمیخوام چیزی ب شوهرم بگم ک قفل میکنم روزا سرکاره، ک عادت کنه در بزنه منتظر بمونه 

دیروز حموم بودم، اومده بود داخل، فرداش اومد گفت حموم بودی اومدم دیدم نیستی

قفل کن عزیزم چیزیم گفت بگو لباس نامناسب تنمه زشته اگرم شوهرتو پر کرد بهش بگو من تو خونه لخت میچرخم چرا مادرت بدون اجازه باید بیاد داخل؟

بچه عجیب ترین موجود دنیاست...می اید،مادرت میکند،عاشقت میکند،رنجی ابدی را دروجودت میکارد،تا اخرین لحظه عمر عاشق نگهت میدارد  وتمام...! بگمانم مادر بودن یک نوع دیوانگی ست، وقتی مادر میشوی رنجی ابدی سراغت می اید، رنجی نشات گرفته از عشق..،مادر که میشوی میخواهی جهان را برای فرزندت ارام کنی،میخواهی بهترین هارا از ان او کنی،وقتی می خزد،چهاردست وپامیرود،راه میرود ومیدود،توفقط تماشایش میکنی وقلبت برایش تند میتپد..❤از دردش نفست میگیرد روحت از بیماری اش زخم میشود،مادر که میشوی دیگر هیچ چیز جهان مثل قبل نخواهد بود،مادر که میشوی کس دیگری میشوی کسی که وجودش پر از عشق وجنون ودیوانگی ست

عزیزم بی احترامی نکنی بهشون یه وقت،چون خیلی احساس راحتی میکنن باهات اینجوری رفتار میکنن ک اصلا درست نیست

شما درب خونتو قفل کن ک هرموقع هرکسی جز شوهرت ک کلید داره خواست وارد شه در بزنه و منتظر شما بمونه پشت در،

معمولا نمیگن چرا قفل کردی ولی اگرم پرسیدن بگین خواستم لباس راحت تنم باشه این جوری احساس بهتری دارم 

فوقشم ممکنه یکم دلگیر بشن و با شوهرت درمیون بزارن که شما قبلش حتما با شوهرت صحبت کن ک درجریان باشه و اختلاف نیفته بینتون

عزیزم بی احترامی نکنی بهشون یه وقت،چون خیلی احساس راحتی میکنن باهات اینجوری رفتار میکنن ک اصلا درست ...

امروز تو اتاق بودیم، مامانش اومد تو هال، شوهرم سریع رفت تو هال، بعد اومد بهم گفت مامان چرا همینجور میاد تو، بعد ب ذهنم رسید در رو قفل کنم، چیزی بهش نگفتم هنوز

قفل کن عزیزم چیزیم گفت بگو لباس نامناسب تنمه زشته اگرم شوهرتو پر کرد بهش بگو من تو خونه لخت میچرخم چ ...

خودشون دخترشون با خونواده شوهرش مشترکه، میشینن میگن مادرش یهو میاد برادرش یهو میاد، میدونن کار خوبی نیس، خودشون هم برا عروسشون اینجور میکنن

یه تاپیک ندیدم مادر و عروس تو یک ساختمون بی مشکل باشند انشالله ک مستقل بشید زودتر 

خیلی پشیمونم کنارشون خونه ساختیم، اگر راه داشت جدا میکردیم، 5 ماه بیشتر نیس اومدیم 

خودشون دخترشون با خونواده شوهرش مشترکه، میشینن میگن مادرش یهو میاد برادرش یهو میاد، میدونن کار خوبی ...

پس قفل کن نذار تکرار کنن . اصلل تو خونه لخت بچرخ لباس باز بپوش

بچه عجیب ترین موجود دنیاست...می اید،مادرت میکند،عاشقت میکند،رنجی ابدی را دروجودت میکارد،تا اخرین لحظه عمر عاشق نگهت میدارد  وتمام...! بگمانم مادر بودن یک نوع دیوانگی ست، وقتی مادر میشوی رنجی ابدی سراغت می اید، رنجی نشات گرفته از عشق..،مادر که میشوی میخواهی جهان را برای فرزندت ارام کنی،میخواهی بهترین هارا از ان او کنی،وقتی می خزد،چهاردست وپامیرود،راه میرود ومیدود،توفقط تماشایش میکنی وقلبت برایش تند میتپد..❤از دردش نفست میگیرد روحت از بیماری اش زخم میشود،مادر که میشوی دیگر هیچ چیز جهان مثل قبل نخواهد بود،مادر که میشوی کس دیگری میشوی کسی که وجودش پر از عشق وجنون ودیوانگی ست