2821
2789

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

یه خلاصه بگن. چه سبکیه؟

جاوید یه ادمیه که شناسنامه نداره بعد از کلی دردسر شناسنامه میگیره. بعد جاوید کشتی میگیره حالا با یه نفر اشنا میشه که حمایتش میکنه و به مسابقات استانی و ملی و جهانی میره ولی متاسفانه اون کسی که حمایتش میکنه براش نقشه داره، 

جاوید یه ادمیه که شناسنامه نداره بعد از کلی دردسر شناسنامه میگیره. بعد جاوید کشتی میگیره حالا با یه ...

ممنونم  

چرا عاشـ^^ـق #خدا نباشم؟!وقتے که به من گفت تو ریحانه ی خلقت منے❤️ ️
من قبل از یاغی جیران میدیدم که متاسفانه.........  از پریناز ایزدیار خیلی خوشم میاد

متاسفانه چی؟

من چند قسمت آخر یاغی رو ندیدم چی شد از اونجا که شیما خواهر جاوید و دزدید تا رو صورت طلا اسید بریزه بعدش چی شد؟

میرَقصانَم زِندِگی را به سازِ آرِزوهایَم .
متاسفانه چی؟ من چند قسمت آخر یاغی رو ندیدم چی شد از اونجا که شیما خواهر جاوید و دزدید تا رو صورت طل ...

بعدش جاوید میره به بهمن میگه و باکمک بهمن بهش کمک می کنن و بعد از کلی مکافات عاطی پیدا میشه و طلا هم شیما رو میکشه، شیما قبل از مرگش گفت که بهمن باباتو کشته که به پول بابات برسه و... 

بعدش جاوید میره به بهمن میگه و باکمک بهمن بهش کمک می کنن و بعد از کلی مکافات عاطی پیدا میشه و طلا هم ...

طلا هم پیگیری میکنه و میفهمه بله بهمن بابای طلا رو کشته

فیلم قشنگیه

اما دوستان خداییش ظاهر آدمارو بذارین کنار، جاوید و خواهرش بهترین بازیگرای فیلم نیستن؟؟؟

جاوید حتی صداش استایلش همه چیشو تغییر داده واس فیلم

درحالیکه خانم طباطبایی کلا همین شکلیه بازیش اصلا کار خاصی نمیکنه

یا اقای پیروزفر کلا یک تکه کلام داره همین ولی قیافش خیلی جذاب بازیش که عادیه

درحالیکه خواهر جاوید واقعا تو موقعیت های مختلف چه میمیکای صورت فوق العاده ای داره چه بازی جذابی داره

همشون خوب بازی کردن

طلا رحمان بهمن اکبرمجلل اسی قلک جاوید عاطی شیوا یکم رو مخ بود ولی بنظرم زود حذف شد

داستانم کند پیش میره باید میذاشتم حداقل 30 قسمتش بیاد بعد دانلود میکردم بکوب میدیدم نه اینکه هفته ای یبار مخصوصا این چندقسمت که اتفاق خاصی هم نیوفتاده

خدایا میشه سال‌99 رو حذف کنیم دوباره نصب کنیم آخه این ویروس داره🥺😬