2777
2789
عنوان

چرا بعضی از دخترا فک میکنن ک؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 405 بازدید | 40 پست
😐الان خودتون ۱۰۰ تومن میگیری؟چرا انقدر دروغ میگی اخه

دروغم چیه پیش بابام کارمیکنم مدیریت و اینجور چیزای تولیدیمون رو انجام میدم ی بخشی از درامد رو میده بابام بهم  

ترید ارزدیجیتال هم دارم 

بالای ۱۰۰تومن میمونه

خب حقیقتو دارم میگم  واسه چندرغاز خون ب چیگر میشیم از زندگیمونم افتادیم اونی ک تو 20 س ...

یه لحضه خودتو جای اون آدم بزار، حالت بد نمیشه؟ 

که منت یکی بالا سرشه و هیچ ابهتی نداره

فقط درس نیست ،مهم اینکه به یه جایی برسی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دروغم چیه پیش بابام کارمیکنم مدیریت و اینجور چیزای تولیدیمون رو انجام میدم ی بخشی از درامد رو میده ب ...

خب پس شماهم هرچی داری از قبال پدرته و انقدر خودم خودم نکن ادم حال بهم میخوره🤗😐

خب چه فرقی کرد شماهم داری نوکری پدرتو میکنی دیگه عزیزم.با این غروری ک تو داری...🤷

نوکری پدرم؟😂

من فقط میشینم تو دفتر فقط چند تا زنگ زدن دارم تا اوکی کنم همه چیو

بقییه وقتم ازاده که ترید میکنم 

هرکسی یه طرز فکری داره دیگه 

وقتی پیام دادی و جوابتوندادم بدون ترجیح دادم بامغززنگ زده ات  بحث نکنم چون فهمیدم با خوک نمیشه کشتی گرفت پس پیام ات بی جواب موند بدون از چیه ...
دروغم چیه پیش بابام کارمیکنم مدیریت و اینجور چیزای تولیدیمون رو انجام میدم ی بخشی از درامد رو میده ب ...

چقدر عالی امیدوارم موفق باشی 

منم قبول دارم همه چی با درس به دست نمیاد ولی همه هم مثل شما نیستن که پدرشون وضع خوبی داشته باشه و حمایت مالی و شغلی کنه ازش

چقدر عالی امیدوارم موفق باشی  منم قبول دارم همه چی با درس به دست نمیاد ولی همه هم مثل شما نیست ...

ممنون از لطف شما❤️

اینجوری هم نیست اگه فکر درست حسابی داشته باشی و رو به جلو فکر کنه ادم و با درس خودشو افسرده نکنه با هرچقدر پول میشه موفق شد راستش من خودم خیلی برای بازاریابی کار زحمت کشیدم و با اسونی بدست نیاوردم

خب تفکر اکثریت جامعه ما اینه که ارزش یک دختر به داشتن شوهر و بچه ست  البته این یه دلیلشه فقط ...

چرا باید دعوات کنیم؟😐🔪معلومه که نمیکنیم این تفکر اکثریت جامعه نیست 

یه سری از دوستام اینجوری بودن ، دلیلش اینه که هرکسی به یه چیزی علاقه داره یکی دلش میخواد خونه دار باشه و‌ از ۲۰ سالگیش همسر و بچه داشته باشه یکی هم میخواد کل عمرشو درس بخونه و کار کنه و هردو مدلش و دیدم