2777
2789
عنوان

مرغ منجمد

| مشاهده متن کامل بحث + 13390 بازدید | 57 پست
پس میشه خوردشون .عکسشو گذاشتم شما از اینا می‌گرفتیم تاحاللا.

من باهاش همه چی درست میکنم اصلا فرقی با مرغ گرم نداره تازه شما مثلا یه مرغ گرم رو همشو میخورید خب بقیش میشه مرغ منجمد میشه همینا که عکسشو گذاشتی 

نه عزیزم  اتفاقامیخواستم بپرسم کدوم شهرید

عزیزم من خودم گرگانیم ولی محل کار شوهرم بندر عباس هست.منم بندرم

طرفدارصلح.عاشق آرامش.دوستدار همسرم و فدایی بچه هام  .خدا جون بی نهایت می‌پرستمت چون معجزه هاتو زیاد تو زندگیم دیدم .حالا امروزی ها بهش میگن کارما ولی من میگم قدرت خداوند ‌.برای عاقبت بخیری خودم و بچه هام صلوات بفرستید لطفاً  

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بجوشون ابشو خالی کن و اینکه موقع پخت سرخش کن

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...
گلم پس شما میگین همشو یه باره تمیز کنم.مزه دار کنم بزارم فریزر.بعد گفته بعد یخ زدایی دوباره منجمد نش ...

ننهاینکارنکن مثلاصبح میخوای نهاردرست کنی یکیشون بذاریخش اب شه خردکن مزه دارکن فردانهاردرست کن یا مزه دارنکن خوردن کن بایه پیازبزرگ وزردچوبه بذارچندتاقل بخوره بعدبردارسرخ کن با یه پیازجدیدوفلفل دلمه و ادویه رب وسط بزاربپزه

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

عزیزم من خودم گرگانیم ولی محل کار شوهرم بندر عباس هست.منم بندرم

خوشبخت باشی گلم

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

بجوشون ابشو خالی کن و اینکه موقع پخت سرخش کن

ببخشید عزیزم اینا رو دونه دونه  هر کدومو موقع استفاده باید تمیز کنم ؟آخه گفته بعد یخ زدایی منجمد نشه دوباره.اینحوری کارم سخت میشه .

طرفدارصلح.عاشق آرامش.دوستدار همسرم و فدایی بچه هام  .خدا جون بی نهایت می‌پرستمت چون معجزه هاتو زیاد تو زندگیم دیدم .حالا امروزی ها بهش میگن کارما ولی من میگم قدرت خداوند ‌.برای عاقبت بخیری خودم و بچه هام صلوات بفرستید لطفاً  

آره قبل پخت اون مقدار مصرفیت ی دور بجوشون برگ بو هم بنداز بعد وقتی کف کرد و قل زد و آبش بریز مرغ هارو بشور بعد خورشتت باهاش درس کن 

وزن:۷۲.         هدف اول:رسیدن به وزن ۶۵                             💪
گلم پس شما میگین همشو یه باره تمیز کنم.مزه دار کنم بزارم فریزر.بعد گفته بعد یخ زدایی دوباره منجمد نش ...

من همیشه همشون رو از حالت انجماد درمیارم تکه تکه میکنم میشورم و بسته بندی میکنم هیچ مشکلی هم نداشتم.

ننهاینکارنکن مثلاصبح میخوای نهاردرست کنی یکیشون بذاریخش اب شه خردکن مزه دارکن فردانهاردرست کن یا مزه ...

ممنونم عزیزم.پس میگی بعد یخ زدایی دوباره منجمد نشه درسته.همون موقع استفاده بشه