2777
2789
اون فقط برا من يه ساعت و سرويس گرفته و لباس عروس كرايه كرده  منم براش يه ساعت خريدم  باز ...

اره دیگه همون کرایه لباس عروس خودش کلیه بعدم زندگیه دیگه زیاد تو بحر اینو خرید اونو خرید نباش

لطفا پیجمو دنبال کنید mahdis. tajba اگه کسی دانشگاه خوارزمی هست لطفا به من پیام بده یا درخواست دوستی ممنون

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره دیگه اگه میخواین عروسی بگیرین کت و شلوارشو شما باید بخرین

لباس عروس كه ميپوشم ولي در اصل پول تالار و شام و بابام ميده پسره فقط پول شيريني و دي جي

ما تو شهرمون لباس عقد رو خودمون می گیریم

کال ماهم چون می گم عقد پدر عروس باید بگیره حالا نمی دونم

لطفا پیجمو دنبال کنید mahdis. tajba اگه کسی دانشگاه خوارزمی هست لطفا به من پیام بده یا درخواست دوستی ممنون
لباس عروس كه ميپوشم ولي در اصل پول تالار و شام و بابام ميده پسره فقط پول شيريني و دي جي

چرا برعکسین؟؟؟

خرج عروسی با پسره که

بچه عجیب ترین موجود دنیاست...می اید،مادرت میکند،عاشقت میکند،رنجی ابدی را دروجودت میکارد،تا اخرین لحظه عمر عاشق نگهت میدارد  وتمام...! بگمانم مادر بودن یک نوع دیوانگی ست، وقتی مادر میشوی رنجی ابدی سراغت می اید، رنجی نشات گرفته از عشق..،مادر که میشوی میخواهی جهان را برای فرزندت ارام کنی،میخواهی بهترین هارا از ان او کنی،وقتی می خزد،چهاردست وپامیرود،راه میرود ومیدود،توفقط تماشایش میکنی وقلبت برایش تند میتپد..❤از دردش نفست میگیرد روحت از بیماری اش زخم میشود،مادر که میشوی دیگر هیچ چیز جهان مثل قبل نخواهد بود،مادر که میشوی کس دیگری میشوی کسی که وجودش پر از عشق وجنون ودیوانگی ست

اره دیگه همون کرایه لباس عروس خودش کلیه بعدم زندگیه دیگه زیاد تو بحر اینو خرید اونو خرید نباش

تو شهر ما كرايه لباس عروس٤تومنه 

بعد بابام پول تالار و شام و ميده اون فقط شيريني 

تو شهر ما كرايه لباس عروس٤تومنه  بعد بابام پول تالار و شام و ميده اون فقط شيريني

مراسم عقد یا عروسی؟ عقد به عهده عروس ولی عروسی داماد می ده دیگه اگه عقد خب بعدشم داماد بایدعروسی بگیره دیگه

چرا برعکسین؟؟؟ خرج عروسی با پسره که

شام عقده عروسي نيست فقط لباس عروس ميپوشم 

فقط چون همين يه مراسم و ميگيرم ميخوام لباس عروس بپوشم البته اتليه و فيلمبرداري هم با داماده

مراسم عقد یا عروسی؟ عقد به عهده عروس ولی عروسی داماد می ده دیگه اگه عقد خب بعدشم داماد بایدعروسی بگی ...

من فقط يه مراسم ميگيرم شام و پول تالار بابام ميده فيلمبرداري و اتليه و لباس عروس دوماد

چون يه مراسم ميگيرم دلم ميخواست لباس عروس بپوشم واسه شبش ولي صبح ميرم محضر عقد ميكنم ميخواستم ببينم هزينه لباس محضر با كيه 

من فقط يه مراسم ميگيرم شام و پول تالار بابام ميده فيلمبرداري و اتليه و لباس عروس دوماد چون يه مراسم ...

اگه یه بار مراسم می گیری خب داماد باید بده دیگه چون عروسی وظیفش بود