2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وای ممکنه اشتباه شده باشه  کاذب باشه؟؟؟؟؟یه پسر دوساله دارم

اره بابا من چهارتا عین همین داشتم ازمایش دادم منفی شد بیبی چکا انثد منفی کاذب مثبت کاذب دارن که اصلا نمیشه اعتماد کرد به هاله .. اگه دو تا سه تا زدی خیلی دیگه پررنگ بود اونموقه برو آزمایش به هاله دل نبند مث من افسرده میشی بعدش😑

اره بابا من چهارتا عین همین داشتم ازمایش دادم منفی شد بیبی چکا انثد منفی کاذب مثبت کاذب دارن که اصلا ...

وای ایشالا به وقتش هرکی میخواد خدا قسمتش کنه ولی من اصلا الان موقعیتشو ندارم 😭😭

نه کاملا درسته 😅 و مثبته من پسرم یکماه دیگه دوسالش میشه و تو دلیمم یکماه دیگه دنیا میاد مثل خودت ید ...

اگه حامله باشم دقیقا روز تولد سه سالگی پسرم به دنیا میاد ای خدا 🫢🫢🫢

من عکس بی بی چکم هست برو ببین هاله داشت ولی منفی بود از اون موقع کلا به بی بی چکا دیدم عوض شده انشا ...

عه ایشالا که هرچی خیره 

من سر پسرم ۴ روز عقب انداختم صبح زود بیبی زدم مثبت پررنگ نشون داد 

ولی ۸ ماه تو اقدام بودم 

الان این ماه کلا دو روز رابطه داشتیم چجوری گرفته اخههههه 

وای ایشالا به وقتش هرکی میخواد خدا قسمتش کنه ولی من اصلا الان موقعیتشو ندارم 😭😭

برو از بده اگه مثبت بود بشین فکراتو بکن بببن نگه میداری یا چی اما انشالله ک منفی باشه شما هم خیالت راحت شه❤

عه ایشالا که هرچی خیره  من سر پسرم ۴ روز عقب انداختم صبح زود بیبی زدم مثبت پررنگ نشون داد  ...

میگیره دیگه

منم سر پسرم یه روز قبل موعدم بی بی چکم پررنگ شد 

این دفعه دو روز تاخیر داشتم هاله بود ولی آزمایشم منفی

جلوگیری نداشتید؟

آمپولی چیزی زدی؟   صبرکن تا چند روز دیگ باز بی‌بی چک بزن اگ دیدی پرنگ شد شک نکن بارداری و برو ...

نه بابا چه آمپولی 

من سر پسرم هشت ماه بود اقدام میکردیم نمیشد 

این ماه ما کلا دو روز رابطه داشتیم موندم اگه مثبت باشه چجوری گرفته 😭