ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
اگه از اول اینطور نبوده و بعد اینجور شده که خوب میشه . فقط باید ریشه ی مشکل و پیدا کنی. ببین من الان نمیدونمشما چجور تو خونه رفتار میکنی. ولی مثلا غر نزن.وقتی از سرکار میاد تا نیم ساعت چیزی نگو. کلا فاز منفی نباش پیشش. از مادر و خواهر و کلا خانواده ات حرفی نزن. کاش میتونستم کمکت کنم. ولی خودت باید بفهمی مشکل از کجا هست. که شوهرت داره اینجور سعی میکنه شما رو حرص بده
اگه از اول اینطور نبوده و بعد اینجور شده که خوب میشه . فقط باید ریشه ی مشکل و پیدا کنی. ببین من الان ...
آی زدی تو هدف مشکل حرص دادن منه میدونه من ب مادرم نمیگم چون دلش میشکنه نامزد خواهر تازگی عقد کرد خانواده دامادمون با خانواده همسرم قبلا بحثایی داشتن حالا لجش رو اینه
طفلک مادرم از همه جا بیخبر امشبم زنگ زده واسه ی کاری بهش😔چ میتونم بگم ب مامانم بگم بهت میگه غلط اضا ...
نه هیچ وقت این حرفها رو نگو به خانواده ات. شما زن و شوهر هستید حالا دلخوری بشه میبخشید و تمام. ولی حرفی که خانواده ات بشنون و ناراحت بشن تا ابد میمونه تو دلشون. و بیشتر کدورت میشه
طفلک مادرم از همه جا بیخبر امشبم زنگ زده واسه ی کاری بهش😔چ میتونم بگم ب مامانم بگم بهت میگه غلط اضا ...
نه،خیلی محترمانه به مامانت بگو،من به خانوادم گفتم و الان حدشونو میدونن،قبلا بیشتر بهش زنگ میزدن ولی الان به شوهرم کمتر زنگ میزنن،بهشون گفتم که شما احترامشونو میزارین ولی اون قدرنشناسه و...بنظرم بگی بهتره اینجوری پرروتر میشه هاا
آی زدی تو هدف مشکل حرص دادن منه میدونه من ب مادرم نمیگم چون دلش میشکنه نامزد خواهر تازگی عقد کرد خان ...
شما باید سیاست داشته باشی. اگه اختلافی هست بین اونا نبابد بیایی از اونا دفاع کنی. حتی اگه حق با شوهرت نیست.جوری رفتار کن که شوهرت بفهمه که براش مهم هستی. مرد باید این حس و داشته باشه که شما اونو نسبت به همه برتر میدونی.