2777
2789
عنوان

ااینقد دلم گرفته خواهرا چکارکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 290 بازدید | 32 پست

عادیه همین باشن،احترام زیادی پررو میشن،شوهر منم احترام زیادی پررو شد،با اینکه خانوادش احتراممو نمیزارن ۵،۶ساله عروسشونم باورت میشه یبارم بهم زنگ نزدن خانوادش؟!اصلا اصلا،واسه مهمونی،مریضیم زنگ میزنن پسرشون،باهاش قاطع رفتار کن نزار پرروتر بشه،به خانوادتم بگو حدشونو بدونن بیشتر احترامشو نزارن

جایی اگه میدونی ایراد داری درستش کن اینکه میگن زن باید سیاست داشته باشه واقعا حقیقته

دعوا امشب مقصر خودم بودم میتونستم سکوت کنم رو لج افتادم شوهرمم مهربون بود ولی بهو یاد مادرم افتاد دلم گرفته

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه دم در اورد محبت زیادی مادرم

اگه از اول اینطور نبوده و بعد اینجور شده که خوب میشه . فقط باید ریشه ی مشکل و پیدا کنی. ببین من الان نمیدونم‌شما چجور تو خونه رفتار میکنی. ولی مثلا غر نزن.‌وقتی از سرکار میاد تا نیم ساعت چیزی نگو. کلا فاز منفی نباش پیشش. از مادر و خواهر و کلا خانواده ات حرفی نزن. کاش میتونستم کمکت کنم. ولی خودت باید بفهمی مشکل از کجا هست. که شوهرت داره اینجور سعی میکنه شما رو حرص بده

برای سلامتی امام‌زمان(عج)یک صلوات بفرست
عادیه همین باشن،احترام زیادی پررو میشن،شوهر منم احترام زیادی پررو شد،با اینکه خانوادش احتراممو نمیزا ...

طفلک مادرم از همه جا بیخبر امشبم زنگ زده واسه ی کاری بهش😔چ میتونم بگم ب مامانم بگم بهت میگه غلط اضافی نکن!!!

میتونم ب مامانم بگم؟؟ طفلک سکته میکنه فقط اونروز شوهرم رک ب مادرم گف ک ربطی نداره به شما خودم بفکرشم ...

به مامانت، بگو با شوهرم رسمی باشید

شما مادر منید نه مادر اون 

بزار شوهرت بفهمه محبوب نیست 

و هر ناز و رفتارش، خواهان نداره 

زیادی رو دادین، بنده خدا جنبه هم نداره

اگه از اول اینطور نبوده و بعد اینجور شده که خوب میشه . فقط باید ریشه ی مشکل و پیدا کنی. ببین من الان ...

آی زدی تو هدف مشکل حرص دادن منه میدونه من ب مادرم نمیگم چون دلش میشکنه نامزد خواهر تازگی عقد کرد خانواده دامادمون با خانواده همسرم قبلا بحثایی داشتن حالا لجش رو اینه

دعوا امشب مقصر خودم بودم میتونستم سکوت کنم رو لج افتادم شوهرمم مهربون بود ولی بهو یاد مادرم افتاد دل ...

ولش کن بیخیال شو 

اگه واقعا مقصر خودت بودی

بازم صبر کن اون بیاد سمتت چون به ناحق اسم مامانتو اورده

طفلک مادرم از همه جا بیخبر امشبم زنگ زده واسه ی کاری بهش😔چ میتونم بگم ب مامانم بگم بهت میگه غلط اضا ...

نه هیچ وقت این حرفها رو نگو به خانواده ات. شما زن و شوهر هستید حالا دلخوری بشه میبخشید و تمام. ولی حرفی که خانواده ات بشنون و ناراحت بشن تا ابد میمونه تو دلشون. و بیشتر کدورت میشه

طفلک مادرم از همه جا بیخبر امشبم زنگ زده واسه ی کاری بهش😔چ میتونم بگم ب مامانم بگم بهت میگه غلط اضا ...

نه،خیلی محترمانه به مامانت بگو،من به خانوادم گفتم و الان حدشونو میدونن،قبلا بیشتر بهش زنگ میزدن ولی الان به شوهرم کمتر زنگ میزنن،بهشون گفتم که شما احترامشونو میزارین ولی اون قدرنشناسه و...بنظرم بگی بهتره اینجوری پرروتر میشه هاا

ولش کن بیخیال شو  اگه واقعا مقصر خودت بودی بازم صبر کن اون بیاد سمتت چون به ناحق اسم مامانتو ...

اگه اسم از مادرم نمیاورد ول قضیه میکردم ولی اینطور نمیشه بخدا تو پارک یجوری درحال بحث بودیم هما نگامون میکردن😔

آی زدی تو هدف مشکل حرص دادن منه میدونه من ب مادرم نمیگم چون دلش میشکنه نامزد خواهر تازگی عقد کرد خان ...

شما باید سیاست داشته باشی. اگه اختلافی هست بین اونا نبابد بیایی از اونا دفاع کنی. حتی اگه حق با شوهرت نیست.‌جوری رفتار کن که شوهرت بفهمه که براش مهم هستی. مرد باید این حس و داشته باشه که شما اونو نسبت به همه برتر میدونی. 

شما باید سیاست داشته باشی. اگه اختلافی هست بین اونا نبابد بیایی از اونا دفاع کنی. حتی اگه حق با شوهر ...

میدونه ولی هی یچیزایی رو میزنه تو سر من راجب باجناقش خستم خستم خستم