2777
2789
سلام مبارکت باشه ان شاءالله میگم تو پریودی هم میخوندی؟اون موقع هم وضو میگرفتی؟

اره میخوندم گاهی بی وضو بودم .اصن تو خونه راه میرفتم کار میکردم همش ذکر میگفتم

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

چجوری خونه خریدین پول از کجا آوردین😀

یه نفر پیدا شد از اقوام یهو خودش زنگ زد بهم گف وام میخوای گفتم اره گف وام بردار بقیه شو خودم پول میذارم خونه بخر هر وقت داشتی کم کم بده بهم

هوووووو باید چلت تموم بشه بعدم صبوری کنی تواجواب چلت بیاد 

بعد از تموم شدن چله چقد باید صبر کرد تا حاجت روا بشی؟

کاش یه جوری تغییر کنیم ک بعدها بگیم همش از محرم اون سال شروع شد…🖤
پس من چی🥺💔

الهی عزیزم 😘😘😘

الهی بحق طفل شش ماهه ی امام حسین به خواسته های

قلبیت برسی و خدا قلبتو به بهترین شکل ممکن

شاد کنه گلم 

الهی بحق فرق شکافته  شده ی امیرالمومنین به عشقت

برسی و خوشبخت و عاقبت بخیر بشی عزیزدلم😍😍😍

ای خدای مهربان چنانچه من؛ پدرم؛ مادرم؛ خانواده و نیاکانم با افکار رفتار و کارهایمان خواسته یا ناخواسته از بدو خلقت تاکنون سبب آزردگی تو شده ایم اجازه بده  آنها را پاک کنیم تصفیه کنیم رها بشیم و تمام اون کارهایی که باعث این موانع در زندگی من شده اند و انرژی ها و امواج منفی رو پاکسازی و تبدیل به نور خالص کن و همینطور میشود یا مبدل السیئات بالحسنات... خدایا دوستت دارم؛ متاسفم؛ منوببخش؛ متشکرم.... خدایا شکرت بخاطر شادی هایی که از راه میرسند💕
الهی عزیزم 😘😘😘 الهی بحق طفل شش ماهه ی امام حسین به خواسته های قلبیت برسی و خدا قلبتو به بهترین ...

مرسییی بخاطر دعای قشنگت عزیزممممم🥺😍

ان شاءالله

کاش یه جوری تغییر کنیم ک بعدها بگیم همش از محرم اون سال شروع شد…🖤
مرسییی بخاطر دعای قشنگت عزیزممممم🥺😍 ان شاءالله

فدایت 😍😍😍💕💕💕

ای خدای مهربان چنانچه من؛ پدرم؛ مادرم؛ خانواده و نیاکانم با افکار رفتار و کارهایمان خواسته یا ناخواسته از بدو خلقت تاکنون سبب آزردگی تو شده ایم اجازه بده  آنها را پاک کنیم تصفیه کنیم رها بشیم و تمام اون کارهایی که باعث این موانع در زندگی من شده اند و انرژی ها و امواج منفی رو پاکسازی و تبدیل به نور خالص کن و همینطور میشود یا مبدل السیئات بالحسنات... خدایا دوستت دارم؛ متاسفم؛ منوببخش؛ متشکرم.... خدایا شکرت بخاطر شادی هایی که از راه میرسند💕
چجوری توضیح میدی توروخدا؟

بله عزیزم 

بمدت ۴۰ روز با نیت خانه دار شدن سوره مومنون را بخونید و به آیه ۲۹ که نوشته وقل رب انزلنی منزلا مبارکا و انت خیر المنزلین رسیدین ۷۰ مرتبه بخونید و بقیه سوره را بخونید به همین نحو ۴۰ روز بخونید مخصوصا اگه بعدنماز صبح بخونید عالیه

میشه برای حاجتم3صلوات بفرستین الهی خیر ببینید