2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من عدس پلو میخوام درست کنم هنوز عدسام نپخته فک کنم چون توش زیادی نمک ریختم 

لطفا امضام رو بخونید !!!!!!!!!!خب هر کاربری اخلاق خاص خودش رو داره به شخصه آدمی هستم که اصلا خوشم نمیاد وقتی بحث جدیه اون وسط چن تا کاربر بیان مسخره بازی دربیارن و به طنز ببندن همه چیز رو!فک کنم خودتون قبول داشته باشید تو هرموقعیتی نباید هر رفتاری کرد!اگه میدونید که اوکی اگه نمیدونید دیر نیست برا دونستنش🙂!من اینجا بیشتر برای راهنمایی شدن میام!دوست دارم کاربر ها تو تاپیک هام نظرات ارزشمندی بدن که بعد ها برای بقیه هم مفید باشه(نه این که حرف های بی اساس و نسنجیده و صرفا برا تفریح و شوخی بزنن)....لطفا تو تاپیکم سوالات سطحی و پیش پا افتاده نپرسید

عصری هوس آش رشته کردیم با پرنسس 

دیگه دست بکار شدم 

الانم دارم سیر داغ و پیاز داغ میکنم 

میگن وقتی سجده میکنی فکر کن سرت رو روی پای خدا گذاشتی از وقتی شنیدم دلم نمیخاد سرمو از سجده بردارم .......

خیلی به فکرش بوده ام ولی هر بار مطمئن شده ام والد بودن نقطه قوت من نیست

به هرحال عزیزم بچه باعث میشه خونه از سوت و‌کور بودن در بیاد و خودش تنوعی میده به زندگی،،،إن شاءألله تندرست باشین همیشه

پودینی کوسه ماهی چیه

کوسه ماهی رو تمیز می کنیم یعنی سرش وزیر شکمش خالی میکنم بعد نصف میکنم میندازم تو دیگ بجوشه وقتی نرم شد استخون وپوستاشو جدا می کنم پوره اش میکنم پیاز و گشنیز تو ماهی تابه با ادویه جات ورب تفت میدم وپوره کوسه بهش اضافه می کنم لیمو عمانی ونمک هم بهش اضافه میکنم پنج دقیقه دم می زارم تموم