2789

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

کوکو ماکارونی؟🤔چطوریه

اوهو🥲🥲

من ماکارونی فرمی ومیذارم بپزه وپیاز میزارم سرخ شه بعد تو این مدت یه سوسیس رنده میکنم وتخم مرغ ویکم سس قرمز میریزم بعد پیاز سرخ شده رو اضافه میکنم وبعد ماکارونی فرمیو اخرم میریزم تو ماهیتابه مثل کوکو پشت ورو میکنم🌹

البته الان دوس دارم پنیرپیتزام بریزم ولی خیلی وقتام‌بدون پنیر درست کردم بازم خوشمزه میشه❤️❤️

خدای یکتای من تنها امیدم❤لینک کارزار خروج افغان ها👊 https://www.karzar.net/visa 
اوهو🥲🥲 من ماکارونی فرمی ومیذارم بپزه وپیاز میزارم سرخ شه بعد تو این مدت یه سوسیس رنده میکنم وتخم ...

چه باحال نوش جونت مرسی از توضیحاتت😬😬

تو دنیا فقط یکی هست که واسه من نفس میکشه اونم دماغمه😐تموم شد و رفت

سیب زمینی خورد کن کمی آب بریز بخار پز شه 

𓆃ایران زمین𓄂      "نخستین گام برای از میان برداشتن یک ملت، پاک کردن حافظه آن است. باید کتاب‌هایش را، فرهنگش را و تاریخش را از بین برد. بعد کسی را گمارد که کتاب‌های تازه‌ای بنویسد، فرهنگ تازه‌ای جعل کند و تاریخ تازه‌ای بسازد...”.ملت هارا از تاریخشان دور نگه دارید در این صورت راحت کنترل میشوند. تاریکاندیشان می‌خواهند زنان را درسیاهینگه دارند ؛آن‌ها ازروشنشدن ذهن زن می‌ترسند؛چون می‌دانند زن بداند، به کودکش هم یاد خواهد داد ... *من خود اندوهگین نیستم اندوه عالمم، سرزمینی در سینه ام گریه میکند*

من دلم کیک میخواد

از تمام این دنیا فقط یه بچه میخوام یه بچه تا خوشبختیم کامل بشه به امید نصب تیکر بارداریم 😍۱۴۰۱/۱۲/۱۳ من از اسفند ماه میخوام رژیم جدی بگیرم و ورزش کنم و از وزن ۱۰۵ به ۷۰ برسم انشالا موفق بشم 💯👩‍🌾١٤٠٢/١/٣٠به وزن ٩٩ كيلو رسيدم دوسال کاربر خاموش بودم🌻به خودم گفتم هر وقت باردار شدی عضو میشی اما خوب دیگه طاقت نیوردم و عضو شدم امیدوارم به زودی هم باردار بشم🌻🤰🤱🌻🌻لطفا باهم مهربون باشیم 🌻🌻من به امسال امیدوار🌻🌻صبا-جون۴ سابقم🌻🌻
تخم‌مرغ چندتا میزنی بعد پیاز زیر دندون نمیاد نمیشه نزنی

من با دندونه خیلی ریز رنده میکنم بعدم چون تفت میخوره بعدش توش حس نمیشه تخم مرغ ۲تا بعضی اوقات ۳تا🌹

خدای یکتای من تنها امیدم❤لینک کارزار خروج افغان ها👊 https://www.karzar.net/visa