2777
2789

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

خودش قبلا میگفت شوهرم خیلی ازت تعریف میکنه و اینا منم رفت و امدم رو کم کردم بعد دیشب گویا به گفته زن ...

خاک تو سرش بگو شوهرت تو هم براش زیادی ..مگه آدم قحطه بیفتم با شوهر معتادت...بگو هم تو هم اون شوهرتو شکایت میکنم ک بهم تهمت نیزنی...تا بترسه ولی شکایت نکن...یکی از رو عصبانیت یه حرفی زده..احتمالا شوهره از لجش گفته ازش خوشم میاد ک این خانم اینجوری عصبی شده

دعا کنید خواهرم و داداشم ازدواج کنن و خوشبخت بشن ممنون💖

حتما ب شوهرت بگو تا زنه زودتر نگفته وگرنه فکر میکنه راست میگه..و بگو ک میخوام شکایتش کنم ک شوهرت مطمئن بشه خبری نبوده

دعا کنید خواهرم و داداشم ازدواج کنن و خوشبخت بشن ممنون💖
حتما ب شوهرت بگو تا زنه زودتر نگفته وگرنه فکر میکنه راست میگه..و بگو ک میخوام شکایتش کنم ک شوهرت مطم ...

باشه عزیزم حتما بهش میگم اون زنه هم ادعا کنه بلاخره باید یه مدرکی داشته باشه پرینت سیمکارت شوهرش یا چیز دیگه‌ای رو اگه بگیره و چیزی نباشه اونوقت میخاد جواب چی بده 

خوب میدونم برم پاسگاه با پیاماش و اینکه منم جوابشو دادم این مشکلی پیش نمیاره

بهتره خودش بره شکایت کنه، بعد که ثابت کردی اعاده حیثیت کن

چون شکایت کردن کلی دردسر و هزینه و برو بیا داره

الهی آن ده که آن به
پس چیکار کنم به نظرتون سیمکارتمو عوض کنم

اگه سیم کارتتو عوض کنی خیلی بهتره با این خانواده هم کلا قطع رابطه کن نسبت نزدیکی با هم دارید ؟

وزن اول 70😭وزن فعلی 64 💪 وزن هدف 55 
پس چیکار کنم به نظرتون سیمکارتمو عوض کنم

نه نیازی نیست بگو اگه مدرک داری برو شکایت کن فقط نتونی ثابت کنی اعاده حیثیت میکنم ازت

به نظرم بیشتر داره هارت و پورت میکنه اگه تهدیدش کنی جواب میده

الهی آن ده که آن به