2821
2789
آره به خدا ،ولی خب واقعا مهمه یعنی بری بدی دماغتو دست یکی که بیاد مثلا تنفستو بزنه نابود کنه، سلامتی ...

آخه خیلیا خوب عمل نمیکنن الان دوست منن طلاهاشو قبلا فروخته پیش یکی عمل کرده بزرگه خیلی ضایعه بد فرم 

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

ببخشید یعنی مثلا دماغشون به اندازه ای که بزرگ بود بعدش مثلا نصف شد کوچیک شدنش ؟ 

آره فکرکن پیشونیش بانوک دماغش هم سطح بودوبین دوتاابروهاش دیگه خیلییی ورم داشت!پره هاشم بزرگ بودونوک دماغش گردبودولی ورمش خوابیدتیزشد

خدای خوبم در جستجوی آنچه برایم مقدر نکرده‌ای، خسته‌ام مکن...»🌱
ن منم گوشتی بودم 😂ولی الان بعد ۳ هفته مثکه از قبلش بزرگ تره😂

خوب میشه بابا الا نگران نباش 

ماساژ انجام میدی رو بینیت؟! 

دلم ز هرچه به غیر از تو بود خالی مانددر این سرا تو بمان ای که ماندگار تویی                                                  
آخه خیلیا خوب عمل نمیکنن الان دوست منن طلاهاشو قبلا فروخته پیش یکی عمل کرده بزرگه خیلی ضایعه بد فرم& ...

منم احساس میکنم گند زده ولی خب میگن ورم ، نمیدونم میترسم 

نه، یه دو تا گفته انجام بده ولی من اصن میترسم به بینیم دست بزنم 🤦🏻‍♀️

نه حتما انجام بده چطورر میترسی!! 

شاید اگر انجام بدی خیلی زودتر برن این ورما

منم همیمطور بهشون گفتم که درد میگیره بینیم میگفت اشکال نداره (درد) بگیره 😂😂😂

منم احساس میکنم گند زده ولی خب میگن ورم ، نمیدونم میترسم 

بنظرم اگه بینیت معمولی بود عمل نمیکردی بهتر بود عمل بینی واسه اونایی ک پلیپ و شکستگی انحراف شدید دارن بهتره منم بینیم ضربه دیده ولی با این گرونی حاضر نیستم عمل کنم اکثرا بعد از عمل پوستاشون خراب میشه یا بینشون خوب در نمیاد 

عع 😂😂😂😂منم دردم میگرف حقیقتا ، گفتم نکنه طوریش بشه😂

نه بابا چی طوریش بشه انجام بده حتما

2790
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

مادرشوهر

sm73 | 51 دقیقه پیش
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز