2777
2789
عنوان

دیگه نمیکشم

| مشاهده متن کامل بحث + 184 بازدید | 22 پست
بنظرم خودشون باید شعور داشته باشن! برادر شوهرت بچه نیست عقلش نرسه که زن و شوهر سختشون میشه!  ب ...

بخدا اصلا خلوت نداریم ،ببخشید دیگه روانم بهم ریخته ،میخوام برم دستشویی باید روسری سر کنم مگه میشه آخه 

خدایا شکرت تو خونمون نور دادی🤲🤲🤲❤️❤️😍😍خدایا تو خیلی مهربونی که منو به آرزوم مادرشدنه رسوندی ،خدایا تودلیم صحیح و سلامت به دنیا بیاد،من و باباش که کلی ذوق داریم برااومدنش،خدایییییاااا شکرررررت🤲❤️😍خدایا هیچوقت دست از سر زندگیمون برندار😘❤️😍ودرآخر نعمت بیکران مادرشدنو نصیب همه چشم انتظارا عطا کن🤲🤲و دنیای ما هم آبی شد ♥️ 🩵 ♥️ همه وجود مامان ،همه عشق من و باباجونییی بیا که کل خونه بوی تورو میده مامان جان💃🏻👩‍❤️‍💋‍👨🤰🥰😍👫

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مشکلش چیه پسره که نمیره خونه خودش؟؟

هیچی ،خونه خودشون با ما سه چهار ساعتی فاصله اس از اول تیر اومده مونده گفته چهاردهم تیر میمونمو میرم حالا هم که مرداد تموم شد هی میگه این هفته و اون هفته خونه میگیرم اصلا روانیمون کرده بخدا

خدایا شکرت تو خونمون نور دادی🤲🤲🤲❤️❤️😍😍خدایا تو خیلی مهربونی که منو به آرزوم مادرشدنه رسوندی ،خدایا تودلیم صحیح و سلامت به دنیا بیاد،من و باباش که کلی ذوق داریم برااومدنش،خدایییییاااا شکرررررت🤲❤️😍خدایا هیچوقت دست از سر زندگیمون برندار😘❤️😍ودرآخر نعمت بیکران مادرشدنو نصیب همه چشم انتظارا عطا کن🤲🤲و دنیای ما هم آبی شد ♥️ 🩵 ♥️ همه وجود مامان ،همه عشق من و باباجونییی بیا که کل خونه بوی تورو میده مامان جان💃🏻👩‍❤️‍💋‍👨🤰🥰😍👫

آخ گل گفتی مادرت منو میفهمه ،بخدا از هم چین زدم از پدرشوهرم مراقبت کردم آخر سر اینطوری میکنن کم ازشو ...

بخدا منم مادرم جونی نکرد من خو شب  روز خونمون بودن حتی منو کتک میزدن اذیت میکردن ولی اگ مادرم‌میگف بچه مو نزنین عمه هام میومدن خونه دعوا ابرو ریزی میکردن ایقد ک همسایه ها بفهمن و بعدم حق بخودشون میدادن ک خونه برادرخودمونه نمیتونی یالا پاشو برو ...مادرم از ترس ابرو نمیرفت ...و همش میگف بزرگ میشن بدردم میخورن ولی رفتنو پشت سرشون نگا نمیکننن هنوزم توقع دارن بابام خرج عروسی و قسطای وامشون بده!!!!!

من خیلی زجرای مادرمو دیدم واس همین ازشون دلخوشی ندارم البته محبتیم ندیدم...بارها دیدم روزی ده بار ب دختر عمم زنگ میزنن ولی سالی یک بار بمن نمیزدن هرسال تولداشون ک تبریک میگم میگن شما؟؟ با اینک ۱۰ساله همین سیم کارتمه🙂🙂💔

من پناه ام🤍🌙.میشه واسم نفری یه حمد بخونین هدیه کنین به ام البنین؟🥺که به حاجت ۱۰ سالم برسم😔 حاجتم ازجونم برام عزیزتره💔 خدایا میشه دستامو با دستای عشقم پر کنی؟؟🥺🍃                                                                                                             🪄من قلبم مریضه بام کل کل نکن💜
چرا میخواد شهر شما بمونه اصلا؟؟

هیچی چون ما هستیم الکی میگه کار دارم قراره به پولی بیاد دستم سرو سامون بگیرم انگار بشینی خونه برات پول میاد

بخدا منم مادرم جونی نکرد من خو شب  روز خونمون بودن حتی منو کتک میزدن اذیت میکردن ولی اگ مادرم‌م ...

واقعاً  تو سرشون بخوره جبران ،حداقل احترام نگه دارن ،خیلی وقیح ان خیلی ،میخوام بدونم چطوری باز می‌خوام منو ببینن ،بار میگم اونا پرو تر از این حرفان

واقعاً  تو سرشون بخوره جبران ،حداقل احترام نگه دارن ،خیلی وقیح ان خیلی ،میخوام بدونم چطوری باز ...

اره  کسی ک از اول اینجوری بار اومده دیگ هیچ وقت تغییر نمیکنه

من پناه ام🤍🌙.میشه واسم نفری یه حمد بخونین هدیه کنین به ام البنین؟🥺که به حاجت ۱۰ سالم برسم😔 حاجتم ازجونم برام عزیزتره💔 خدایا میشه دستامو با دستای عشقم پر کنی؟؟🥺🍃                                                                                                             🪄من قلبم مریضه بام کل کل نکن💜