2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شبای امتحان ریاضی من کابوس میدیدم. خدا اون روزها رو دیگه نیاره. چیه این ریاضی. کاش از ریشه متلاشی بش ...

وای منم از ریاضی متنفر بودم😂😂😂

هنوزم نفهمیدم چطوری اوم حرف a یا b  بیناموس میتونن ضرب و تقسیم و جمع و تفریق بشن؟😒😒😒

دو بی تا؟ بی بی تا؟؟😑🤷🏻‍♀️

از من مرا بگیر و خودت را به من بده یا حسین❤️
بعد من خوابم سنگییییین، باز بچه اومد یکم آدم شدم😂 بابام میخاست به حریم خصوصیم احترام بذاره یا ماما ...

وای خدا خنده م انداختی. دمت گرم خیلی باحالی. 

🌹🌷⚘اللهُ لاَ إِلَهَ إِلاَّ هُوَ الْحَیُّ الْقَیُّومُ
نه بابا شمارونمی شناسم خیالت راحت  من خوزستانم شماکجاین؟

تهران.

نگران نبودم 😅 بیشتر از این که «هولی شت، واقعا راسته میگن زمین گرده😮» پرام ریخت😅 که ظاهرا اونننننقدم گرد نیست😅😂

بعد آخه خستگیت درمیره؟😅

آره خستگیم درمیره. چون به خواب عمیق رفتم که این خوابا رو دیدم. تو خواب تمرین کن پرواز کنی. انقدر حال میده.

🌹🌷⚘اللهُ لاَ إِلَهَ إِلاَّ هُوَ الْحَیُّ الْقَیُّومُ
وای دده خطر داره حسن🥴😂😂😂

نه بابا جن مگه فقط تو بیابونه، همین الان تضمینی هف هش تا جن کنار خودت دارم بهت زل میزنن ولی تو نمی‌بینی شون، خطری دارن برات؟ نه!🤷🏻‍♀️

ینی امیدوارم😬😅

آره خستگیم درمیره. چون به خواب عمیق رفتم که این خوابا رو دیدم. تو خواب تمرین کن پرواز کنی. انقدر حال ...

اینسپشن رو دیدی؟😂

من آرزو دارم تجربش کنم😅

وای من الفرار🏃🏃🏃 اذیت نکنین خدایش

ببین جدی میگم، این دنیا که ما توشیم، خب دنیای اون بندگان خدا هم هست، توی یه دیمنشن دیگه ن فقط

از مادرشوهرت چه خبر؟ هنوز خوابه؟ پاشه بره دستشویی میبینت داری گوشی بازی میکنیها.🤣

دهنت سرویس 😂😂😂

نه اون طرف تو پذیراییه، بعدم بندگان خدا ۱۱ساله عروسشونم به جغد شب‌ بودن و گوشی دس گرفتن کن دیگه عادت کردن😅😂