2777
2789
عنوان

ب چ بهونه ایی ب کراشم پیام بدم.

| مشاهده متن کامل بحث + 1844 بازدید | 28 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

متوجه‌ام عزیزم و این احساسات طبیعی هستن بازم صبر کن، مطمئنا به مرور زمان فراموش میکنی اما باز هم م ...

شما باید مشاور باشی درسته؟😁

چقدر شما با خنده زیبا تری خانوم:)بله بله با شمام...بخند...بخند آفرین حالا شد:))...........من همزمان هم جدی و خشکم هم شوخ و مهربون,،هم احساساتی و‌ بی احساس،هم درون گرا و برون گرا ،شاد و پر انرژی هم کسل و بی اعصاب ،  هم خون گرم و سرد ...شما میدونید اسم این بیماری چیه؟🗿...کتاب خونِ اصل:)....چند نفر از این کاربری استفاده میکنه متاسفانه اشتباه نگیرید....BTS
آخه خوشبحالت  🤭

تو ام این روشو امتحان کن

از مهاجرت آلمان شغلش یا هرچی

چقدر شما با خنده زیبا تری خانوم:)بله بله با شمام...بخند...بخند آفرین حالا شد:))...........من همزمان هم جدی و خشکم هم شوخ و مهربون,،هم احساساتی و‌ بی احساس،هم درون گرا و برون گرا ،شاد و پر انرژی هم کسل و بی اعصاب ،  هم خون گرم و سرد ...شما میدونید اسم این بیماری چیه؟🗿...کتاب خونِ اصل:)....چند نفر از این کاربری استفاده میکنه متاسفانه اشتباه نگیرید....BTS
اصلا پیام بهش نده اگر مستقیم بهش بگی باختی  دست نیافتنی باش و سعی کن یه جوری غیر مستقیم آمار ب ...

اخه بل نیستم از ی طرف غرورم نمیزاره اصلا بهش پیام بدم 

میشه راهنماییم کنی چجوری غیر مستقیم آمار بدم ؟

نه راستش عزیزم     البته خوشحالم که اینطور بنظر میرسم

با آرامش و محترم خیلی صحبت میکنید اینطوری حس کردم

اخه بل نیستم از ی طرف غرورم نمیزاره اصلا بهش پیام بدم  میشه راهنماییم کنی چجوری غیر مستقیم آما ...

زمانی که دیدیش تو چشاش خیره شو پلک نزن 

بعد لبخند بزن بهش 

اگر دیدی جلو نیومد یا عکس العملی انجام نداد بی خیالش بشو 

چون بدردت نمی خوره یا دوست نداره یا ادم بی عرضه ایی هستش