من میرفتم هنرستان، پرخوری هم نمیکردم چیزای طبع سرد نمیخوردم که بدنم مریض شه.
یکی از سنت های الهی و یکی از مصادیق کیفرهای معنوی، کیفر «املاء و استدراج» است که در دنیا شامل حال مترفین و گناهکاران شده و به ظاهر برای آنان نعمت تلقی می شود، اما در باطن و حقیقت، نوعی عذاب است. امام علی (ع) می فرماید: «کمْ مِنْ مُسْتَدْرَجٍ بِالْإِحْسَانِ إِلَیهِ، وَ مَغْرُورٍ بِالسَّتْرِ عَلَیهِ، وَ مَفْتُونٍ بِحُسْنِ الْقَوْلِ فِیهِ؛ وَ مَا ابْتَلَى اللَّهُ سُبْحَانَهُ أَحَداً بِمِثْلِ الْإِمْلَاءِ لَهُ»؛ چه بسیارند کسانى که بهوسیله احسان الهى به آنها، غافلگیر مىشوند و به سبب پردهپوشى خدا بر آنها مغرور مىگردند و براثر تعریف و تمجید از آنان فریب مىخورند؛ و خداوند هیچکس را به چیزى مانند مهلت دادن (و ادامه نعمتها و ترک عقوبت) نیازموده است .
شکرگزار باش به خاطر داشتن چیزایی که شاید دست کم بگیری مثل تن سالمت، خانوادت، سقف رو سرت وخیلی چیزای دیگه... بیاید به همدیگه انرژی مثبت بدیم و حال همو خوب کنیم (درسته این دنیا داره روز به روز ترسناک تر میشه ولی چاره ای نیست باید زندگی کرد دیگه 🌱🙂) واینکه لطفا برای رسیدن به آرزوهام یه صلوات میفرستی؟(بفرس دیگه خسیس بازی درنیار😐😂) درضمن بنده یک عدد کیدرامر و کیپاپر هستم 🤭
حتی اگه بمیرمم راضی نیستم به اون دوران کذایی برگردم😂😂
چند سالته الان
شکرگزار باش به خاطر داشتن چیزایی که شاید دست کم بگیری مثل تن سالمت، خانوادت، سقف رو سرت وخیلی چیزای دیگه... بیاید به همدیگه انرژی مثبت بدیم و حال همو خوب کنیم (درسته این دنیا داره روز به روز ترسناک تر میشه ولی چاره ای نیست باید زندگی کرد دیگه 🌱🙂) واینکه لطفا برای رسیدن به آرزوهام یه صلوات میفرستی؟(بفرس دیگه خسیس بازی درنیار😐😂) درضمن بنده یک عدد کیدرامر و کیپاپر هستم 🤭