2777
2789
ن سخت نیست باید درس بخونی دیگه نیازیم نیست کلاس بری همون ی کتاب کمک درسی شب امتحانی داشته باشی برا م ...

به نظر شما قبولی توی کنکورش خیلی سخته؟

ممنونم شما هم همینطور🥰

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

استرس زیست هم داشته باش لطفا اگه بخوام به ترتیب سخت بودنش بنویسم برات، فیزیک...ریاضی...شیمی...زیست ...

زیست بخاطر اینکه تشریحی بود گفتم شاید از بقیشون یه کم راحت تر باشه🥲

عه خدا نکنه دختر فقط نباید خیلی استرسی باشی اگه تازه داری میری دهم یه چیزی از منه دوازدهمی به تو.. ...

مرسی از راهنماییت عزیزم موفق باشییی💜💖

Be careful messing with honey😉 u might just stick
 به نظر شما قبولی توی کنکورش خیلی سخته؟ ممنونم شما هم همینطور🥰

خب باید خیلی برا کنکور درس بخونی بعد تعداد نفرات کنکور هم برا تجربی زیاده سال ب سال هم سخت تر میشه پس قطعن سخته دیگه ولی خب اگر ب پیراپزشکی راضی باشی برا کنکور هم خونده باشی قبول میشی 

هیات امنایی همون عادی هعی اتفاقا خیلی پشیمونم از اول واسه تیزهوشان نخوندم که اونجا برم درس بخونم هم ...

من میتونستم تیزهوشان درس بخونم...نهم به دهم

به خاطر یه دوست بی لیاقت رفتم بدترین مدرسه ممکن😃

پشیمونی هم بی فایدس

تهش پام خورد به لیوان نیمه پرش ریخت به من درخواست ندید حوصله ندارم میزنم جرواجرتون میکنما 

هیات امنایی همون عادی هعی اتفاقا خیلی پشیمونم از اول واسه تیزهوشان نخوندم که اونجا برم درس بخونم هم ...

می‌دونی چرا رتبه برتر ها از مدرسه تیزهوشانن؟

چون مدرسه تیزهوشان مدرسیه که به طور مداوم مجبورت میکنن درس بخونی ، تست بزنی ، آزمون بدی 

همیشه باهامون جوری رفتار میکردن انگار همین چند ماه دیگه کنکور داریم نه ۲ ساله دیگه

یادمه کلاس نهم بودم ولی تا ۸ شب کلاس تقویتی داشتیم 

تیزهوشان معجزه نمیکنه فقط دانش آموزا رو مجبور می‌کنه مداوم درس بخونن ، درس بخونن ، درس بخونن 

اینکه الان مدرسه عادی هستی چیز خیلی خوبیم هست ، این ینی کسی بهت فشار روانی نمیاره که درصدت بالا بره ، ینی از شدت فشار درسی قرار نیست فشار عصبی رو تجربه کنی 

اینکه رتبت چند بشه فقط به خودت بستگی داره ، مداوم درس بخون ، دائم تست بزن و آزمون های آزمایشی شرکت کن 

زیست بخاطر اینکه تشریحی بود گفتم شاید از بقیشون یه کم راحت تر باشه🥲

اره ولی اشتباه میکنی به ظاهر اینجوری به نظر بیاد

حالا میرسی به حرفم، سخته

هضم مطالبش سخته تا معلم توضبح نده نمیتونی یادشون بگیری با خوندن هیچی نمیفهمی ازشون حتما باید کسی توصیح بده

تهش پام خورد به لیوان نیمه پرش ریخت به من درخواست ندید حوصله ندارم میزنم جرواجرتون میکنما 

می‌دونی چرا رتبه برتر ها از مدرسه تیزهوشانن؟ چون مدرسه تیزهوشان مدرسیه که به طور مداوم مجبورت میکنن ...

بله درسته👌🏻👌🏻

من خودم بخاطر همین فشار زیادی که داره آزمونش رو کلا شرکت نکردم

تو واته؟ منم می‌خوام عضو شم گلی

اره عزیزم

لطفا اگه مادری خوب به حرفم گوش کن. دخترت رو به اندازه پسرت محدود کن . دخترت رو تحقیر نکن. دخترت رو عقده‌ای و افسرده نکن بحث نکن. در آخرم هی نگو بهم احترام بزار تو حتما محترم نیستی! و سنت فقط یک عدد تو شناسنامه‌‌ست . بهشت هم زیر پای مادران نیست. نمازتم درست نیست اگه قلب بچتو شکستی. نارضایتی فرزند از والدین خطرناک تره. تو دعوا بهش نگو نه ماه به شکم کشیدمت عزیزم تو باز حق انتخاب داشتی اون طفلی که یهو چشاشو باز کرد دید تو مادرشی! اگه دخترت حرفامو دید و گفت واااا چه اسکله بدون که مادر خوبی هستی و برو تو آینه خودتو یه ماچ محکم کن💖 

واای چه بد🥲🥲

تو ک غر میزنی چرا اومدی تجربی😐

میرفتی فنی حرفه ای😐

بخوای بترسی موفق نمیشیاااا

اسونه

پکیج دروس تخصصی دهم تجربی در سایت زیر صد سنجش

بسته آموزشی دروس تخصصی پایه دهم زیر صد سنجش، با هدف ارتقا معدل کتبی در امتحانات پایان ترم و آمادگی هرچه بیشتر برای موفقیت در کنکور سراسری تهیه و آماده سازی شده است.

بزرگترین چالش دانش آموزان در پایه دهم ورود به مقطع تحصیلی جدید و مواجهه با دروس و محتوای آموزشی جدید می باشد.

نگرانی از برنامه ریزی درسی و کسب نمرات قابل قبول در امتحانات مدرسه و همچنین آغاز برنامه ریزی درسی برای مطالعه کنکوری درس های اصلی و تخصصی حساسیت این پایه تحصیلی را اندکی بیشتر می کند.

دروس تخصصی پایه دهم، با تمرکز بر سرفصل های مهم دروس اصلی تخصصی، خط به خط کتاب های درسی به صورت کاملا تشریحی و منطبق بر چارچوب سوالات امتحانات پایان ترم مدرسه تدریس شده و نمونه سوالات امتحانات تشریحی کاملا بررسی و حل شده است.

نکات طلایی و تکنیک های حل تست و محاسبات سریع به طور کامل تدریس شده و در ادامه تست های برگزیده کنکور سراسری 15 سال اخیر آنالیز و حل شده است