2777
2789
عنوان

...... میتونه الان حال منو خوب کنه

| مشاهده متن کامل بحث + 382 بازدید | 60 پست
من مشهدم ولی چیزی ک حالمو خوب میکنه مهاجرته😂

وااای چرا قدر نمیدونین 

رک بگویم از همه رنجیده ام! از غریب و آشنا ترسیده ام بیخیال سردی آغوش ها   من به آغوش خودم چسبیده ام :) 
🤩نوکرم 

فداااا 😘

🎀:°•❀°━━━━┓                                                                     𝗧𝗛𝗘 𝗟𝗜𝗧𝗧𝗟𝗘 𝗣𝗥𝗜𝗡𝗖𝗘👼:ɪ'ᴠᴇ ʜᴇᴀʀᴅ ᴛʜᴀᴛ ʜᴜᴍᴀɴ ᴀʀᴇ ɴɪᴄᴇ ᴊᴜsᴛғʀᴏᴍ ᴀ ʟᴏɴɢ ᴅɪsᴛᴀɴᴄᴇ, ʜᴏᴡ ʟᴏɴɢ?𝗧𝗛𝗘 𝗙𝗢𝗫🦊: sᴏ ʟᴏɴɢ ᴛʜᴀᴛ ʏᴏᴜ ᴄᴀɴ ɴᴏ ᴍᴏʀᴇ sᴇᴇ ᴇᴍ.                                                       ┗━━━━°❀•°:🎀.                                                      I ʟᴀᴜɢʜ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴛᴏ ᴍᴀᴋᴇ ᴛʜᴇ ᴡᴏʀʟᴅ ᴄʀʏ🙂

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلامتی فقط . ۵ ماهه که کلا مریضم . انواع و اقسام مریضیا

ان شاءالله که هر چه زودتر سلامتی کاملتونو به دست بیارین 💙

رک بگویم از همه رنجیده ام! از غریب و آشنا ترسیده ام بیخیال سردی آغوش ها   من به آغوش خودم چسبیده ام :) 
وااای چرا قدر نمیدونین 

کلا آدما (بعضیاشونااا به کسی بر نخوره 😂)قدر چیزایی که دارنو نمیدونن

🎀:°•❀°━━━━┓                                                                     𝗧𝗛𝗘 𝗟𝗜𝗧𝗧𝗟𝗘 𝗣𝗥𝗜𝗡𝗖𝗘👼:ɪ'ᴠᴇ ʜᴇᴀʀᴅ ᴛʜᴀᴛ ʜᴜᴍᴀɴ ᴀʀᴇ ɴɪᴄᴇ ᴊᴜsᴛғʀᴏᴍ ᴀ ʟᴏɴɢ ᴅɪsᴛᴀɴᴄᴇ, ʜᴏᴡ ʟᴏɴɢ?𝗧𝗛𝗘 𝗙𝗢𝗫🦊: sᴏ ʟᴏɴɢ ᴛʜᴀᴛ ʏᴏᴜ ᴄᴀɴ ɴᴏ ᴍᴏʀᴇ sᴇᴇ ᴇᴍ.                                                       ┗━━━━°❀•°:🎀.                                                      I ʟᴀᴜɢʜ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴛᴏ ᴍᴀᴋᴇ ᴛʜᴇ ᴡᴏʀʟᴅ ᴄʀʏ🙂
میموند ایران ازدواج کنیم . ولی خب داره میره تا چند ماه دیگه و باید بیخیالش شم

چه تلخ و غم انگیز🥺💔

لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی‌پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔

الان؟ یه لیوان چای با کیک خودم پز     ان شاءالله قسمتت شه عزیزم من کلا یه بار رفتم و ...

ای جان خوش به سعادتتون خیلی خیلی التماس دعا 

کلا آدما (بعضیاشونااا به کسی بر نخوره 😂)قدر چیزایی که دارنو نمیدونن

چرا بعضیا همه همینن 😂

وقتی از دست بره.. 

خیلی تو فکر فردام

روز سختیه 😔

چرا بعضیا همه همینن 😂 وقتی از دست بره.. 

دیگه

گفتم الان یکی سریع جبهه میگیره 😂 که من اینطوری نیستمو فلان 😂😂

حتما عزیزم بیا خونمون ما رائرارو روی چشمامون میزاریم

چه مهربون الان میرم بلیط میگیرم 😂😍