2777
2789
عنوان

زیبایی جنین

| مشاهده متن کامل بحث + 3321 بازدید | 25 پست
خانما و مادرای گل کجایید پس بیاید تجربه هاتون رو بگین 

سلام گلم خوبی

میگم شما چند ماه لتروزول خوردی؟؟

مثلا هر ماه چند روز؟؟ تو هر روز چند تا؟؟

آمپول آزاد سازی هم میزدی هر ماه؟؟

ممنون میشم کمکم کنی

برایه فرج امام زمان صلوات بفرستید🌘��🌍🌍🌍🌍🌍🌍��اللهم عجل لولیک الفرج به حق حضرت زینب
سلام گلم خوبی میگم شما چند ماه لتروزول خوردی؟؟ مثلا هر ماه چند روز؟؟ تو هر روز چند تا؟؟ آمپول آزا ...

سلام عزیزم اونسری که بهت گفتم . دوماه خردم ماه اول از روز سوم پریود روزی یک عدد به مدت پنج روز و ماه دوم از روز سوم پریودی روزی دوتا تا پنج روز و ۱۲ پریودم هم رفتم سونو . نه آمپول آزاد سازی نزدم .‌برام دعا کن . باز برو پیش متخصص

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزیزم اونسری که بهت گفتم . دوماه خردم ماه اول از روز سوم پریود روزی یک عدد به مدت پنج روز و ماه ...

ممنون گلم

رفتم،  دکتره اصلا نمیخواست دارو بده میگفت باید یکسال بگذره از اقدامت، بعدش قرص.

بعد که ازش خواستم بنویسه، برام کلومین و متفورمین و قرص پروژسترون نوشت.

ولی من قبل این که دارو ها رو بخورم روز 12 پری سونو نرفتم اندازه فولیکول ها رو ببینم، شما قبل خوردن دارو ها 12 پری سونو رفتی؟؟

چون میگن ممکنه فولیکول ها خیلی بزرگ شه و باعث کیست بشه

برایه فرج امام زمان صلوات بفرستید🌘��🌍🌍🌍🌍🌍🌍��اللهم عجل لولیک الفرج به حق حضرت زینب
سلام عزیزم اونسری که بهت گفتم . دوماه خردم ماه اول از روز سوم پریود روزی یک عدد به مدت پنج روز و ماه ...

قبل خوردن دارو ها سونو 12 پریت فولیکول ها چند بود؟؟

بعد خوردن دارو ها  اندازه فولیکول هات 12 پری چند بود؟؟

راستی برایه زیبایی جنین هم هلو سیب گلابی به انار بخور

ناشتا بخوری بهتره

ممنون گلم رفتم،  دکتره اصلا نمیخواست دارو بده میگفت باید یکسال بگذره از اقدامت، بعدش قرص. بعد ...

ببین گلی خانم معمولا قرص های محدک تخمک‌گذاری از سوم پری تا پنج روزه و شما حتما باید بری ۱۲ پری سونو تا ببینه اگه تخمک هات میخواد کیست بشه بهت‌آمپول بزنه . من یه بار بعد سقطم رفتم سونو ببینم بقایا نمونه فولیکول های خوبی داشتم . من به خاطر اینکه میخواستم زود باردار شم لتروزول و پروسترون خردم . و درضمن تو پایپکتم دیدم شما فولی هات کچیک فولی ۱۰ برای بارداری خوب نیست زیرشم نوشته فولیکول غالب یافت نشد. من اون ماهی باردار شدم که فولی ۲۲ داشتم 

سلام گلم خوبی میگم شما چند ماه لتروزول خوردی؟؟ مثلا هر ماه چند روز؟؟ تو هر روز چند تا؟؟ آمپول آزا ...

اینم بگم فولی ۱۰ تو روز ۴ پری داشتی امکان داره تا رو تخمک گذاری بالغ بشه ها چون روزی دو میلیمتر رشد میکنه 

ببین گلی خانم معمولا قرص های محدک تخمک‌گذاری از سوم پری تا پنج روزه و شما حتما باید بری ۱۲ پری سونو ...

عزیزم اون سونو که رفتم روز سه و نیم پری بود که فولیکول غالب نداشتم تا 12 پریم هنوز مونده. 

رفته بودم برایه تنبلی تخمدان و کیست و اینا که شکر خدا سالم بودم

هنوز اون سونو رو نرفته بودم که از دکتر خواستم قرص بنویسه.

دکتره اصلا نگفت ماه پیش سونو رفتی یا نگفت 12 پری سونو برو هیچی نگفت

با وجودی که دکتره معروفیه هیچی صحبت نمیکنه همش من باید به یادش بدم

الان موندم برم یا نه چند روز دیگه تا 12 پری مونده ولی میگم شاید لازم نیست برم که نگفت برو سونو

از این طرفم از کیست و اینا میترسم

فولیکول خوب ۱۸ تا ۲۲

ممنون عزیزم

ماه قبل این که شروع کنی به دارو خودن روز 12 پری فولیکول چند داشتی؟؟

این فولیکول 22 مال این ماهه که باردار شدی.

سونو روز 3.5 پری رو شکمی از من گرفت گفت 12 پری هم بیای اونم شکمیه

از شما 12 پری سونو شکمی میگرفتند یا واژینال؟؟