2777
2789
من خودم هم کنکور داده بودم ولی خب رتبه در حد پزشکی می خواستم نشد بعد اینو که پرسیدم به این دلیل بود ...

عزیزم انشالله موفق بشی 

کارنامتو خوب تحلیل کن خواستی پیام بده درصداتو بگو کمک کنم اگر بتونم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

داری راحت میشی... واسه یه تازه وارد چی نصیحت میکنی؟🤏🏻

راحت چیه خواهرم ۵شنبه ازمون پره انترنی دارم خجمش خیلی زیاااده😑🥺 ولی خب اینو بدم اره، ۹۹ درصد امتحانام تموم میشه

نصیحت نمیکنم بعنوان کسی ک این راهو اومده توصیه ام اینه که طول ترم درسا رو بخون و سعی کن سوای جزوه حتما کتاب تست بگیری و بخونی، صرفا ب جزوه تکیه نکن

نام کاربریم اسمیه که همسرم صدام میزنه🥰🩷

سلام،بهتون تبریک میگم،منم می‌خوام واسه کنکور بخونم علاقه به پزشکی دارم،میشه راهنماییم کنید،از کی شروع کردید به مطالعه؟ ساعت مطالعتون چقدر بود؟منابع اختصاصیاتون چی بود؟ و اگه کلاس آنلاین رفتید یا مشاوری داشتید ممنون میشم بهم بگید،خیلی ممنون

سلام،بهتون تبریک میگم،منم می‌خوام واسه کنکور بخونم علاقه به پزشکی دارم،میشه راهنماییم کنید،از کی شرو ...

سلام انشالله موفق بشی 

اوایل ۸ ساعت تا عید بعد ۱۰ بعد ۱۲

سلام من همه تاپیک هاتونو خوندم میشه بگی با اینکه رشتت تجربی نبود بعد بچه هم داشتی چحوری خوندیو موفق ...

سلام عزیزم 

من خودم از رو خیلی سبز زیست رو خوندم 

وقت واسه فیلم نداشتم راستش 

خودم و بچه خیلی سختی کشبدیم 

بقیه منابعت چی بود ?. من هیچی از رباضی فیزیک نمیفهمم. واسه زیست فقط خیلی سبز خوندی?

الگو هم خوندم 

ریاضی و فیزیک تستای کنکورا خوبه 

من ریاضی فیزیکم خوب بود 

فیزیک خ سبز بخون 

سلام استارتر وقتت بخیر

حالت خوبه ؟

ممکنه ی مقدار درباره دروس رشته پزشکی طی هفت سال توضیح بدی؟ اینکه دروس بیشتر حفظی - مفهومی هستن ؟ ، محاسبات زیاد دارن ؟ ، از چند به بالا توی امتحانات پزشکی نمره خوب و بالا محسوب میشه ، اگه کسی بخواد از همون اول خوب بخونه نه اینکه شب امتحاتی باشه بصورت کلی روزی چند ساعت در طول ترم باید درس بخونه ؟چه مقطعی از پزشکی سخت تره ؟ و خلاصه کلا اگه درباره دروسش ی توضیحی بدین ممنون میشم ازتون ♥️🙏🌹