2777
2789
عنوان

طحال بزرگ

| مشاهده متن کامل بحث + 32644 بازدید | 32 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام من سالهاست این مساله رو دارم پلاکت پایین که تا سی هزار هم پایین اومده تحت نظر دکتر افشین طبایی ...

سلام،در مورد تغذی تون که چطوری پلاکت و بالا میارین یک بیشتر توضیح میدین؟کورتون که گفتین دکتر باید بنویسه؟

سلام ببخشید همسرتون طحالش بزرگ شده بود ، درمان شد؟ پزشک بهش چی گفت؟

سلام عزیزم خداروشکر تحت نظره کنترل شده فعلا. ببین در بدترین حالت دیگه باید پیوند کبد بشن ولی خداروشکر هنوز مال همسرم به اون مرحله نرسیده بود کنترل شده . خوب که نمیشه فقط جلوی بدتر شدن رو میگیرن. طحالش هم بخاطر ضعیف شدن کبدش بزرگ شده که الان کنترل شده 

مادر من یه توده ی هفت سانتی طحال داشت که باید جراحی میکرد ولی قبل از جراحی با یه دکتر طب سنتی آشنا شدیم که کاملا درمانش کرد و اثری از اون توده نیست شماره ی ایشون رو هم براتون میگذارم خواستید برای درمان به ایشون مراجعه کنید

09367461816

سلام عزیزم خداروشکر تحت نظره کنترل شده فعلا. ببین در بدترین حالت دیگه باید پیوند کبد بشن ولی خداروشک ...

سلام عزیزم یعنی از کبدشون بوده؟

من سونو دادم کبد مشکلی نداره طحال بزرگ شده 

خیلی میترسم 

الان همسرتون چطوره 

یعنی کبدش مشکلش چی بود

سلام عزیزم یعنی از کبدشون بوده؟من سونو دادم کبد مشکلی نداره طحال بزرگ شده خیلی میترسم الان همسرتون چ ...

سلام عزیزم ببخشید الان دیدم پبامتو 

دکتر به ما گفت چون کبدش ضعیفه پلاکت ها رو میخوره و طحال برای جبران پلاکت های از بین رفته عملکردش بالا می‌ره بخاطر همین بزرگ میشه بخاطر همین برای کسی که کبدش ضعیفه طبیعیه که طحالش کمی بزرگ‌شه . یه حالت ایمنی بدنه دیگه . ولی نگران نباش شاید مال شما علت دیگه ای باشه اصلا نترس چیز خاصی نیست . همسر من عروق مری ش هم ملتهب بود که دکتر در حین آندوسکوپی سر رگهاش رو سوزوند که خونریزی نکنه بعدش خیلی احساس راحتی بیشتری میکرد و مثل قبل خسته و کرخت نمیشد.  

سلام عزیزم ببخشید الان دیدم پبامتو دکتر به ما گفت چون کبدش ضعیفه پلاکت ها رو میخوره و طحال برای جبرا ...

من پریودم طولانی و شدید شده طوریکه کم خونی فقر آهن دارم و تیروییدم کم کار شده 

دکتر غدد رفتم برای تیرویید طحال گفت نگران نباش زیاد بزرگ نیست ولی نگفت علتش چیه