2821
2789
عنوان

نذری داریم

| مشاهده متن کامل بحث + 83 بازدید | 63 پست
اینکه من فردا براش نذری میخوام ببرم یوقت پیش خودش نگه من سبکم😂  

یکاری کن

دوتا دیگم ببر ب خونه های جفت مغازش بده

و مثلا با ۳ تا ظرف برو تو مغازش یکی بش بده دوتا بمونه تو سینی ک بفهمه برا کسایی دیگم داری میبری

فقط محبتت رو متوجه شه ن توجه ات رو

من پناه ام🤍🌙.میشه واسم نفری یه حمد بخونین هدیه کنین به ام البنین؟🥺که به حاجت ۱۰ سالم برسم😔 حاجتم ازجونم برام عزیزتره💔 خدایا میشه دستامو با دستای عشقم پر کنی؟؟🥺🍃                                                                                                             🪄من قلبم مریضه بام کل کل نکن💜

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

تو رو خدا خیلییییی برای حفظ آبروی من و عزیزانممم و اینکه به جمیع حاجات دلمون برسیم انشالله دعا کن💔😭🙏

خدای بزرگ من در رنج و سختی هستم، درحالیکه تو مهربانترینِ مهربانانی،برای حاجت روا شدنم یه انشالله بگید😔😭💔🥺
باشه مرسی عزیزدلم❤

قربونت گلم

فردا اگ اش هم زدی اگ دلت خواست برای منم از ته دلت دعا کن مهرم ب دل عشقم بیفته...خستم از انتظار

اسم راضیه اس

امیدوارم ک سفید بخت بشی🤍🌙

من پناه ام🤍🌙.میشه واسم نفری یه حمد بخونین هدیه کنین به ام البنین؟🥺که به حاجت ۱۰ سالم برسم😔 حاجتم ازجونم برام عزیزتره💔 خدایا میشه دستامو با دستای عشقم پر کنی؟؟🥺🍃                                                                                                             🪄من قلبم مریضه بام کل کل نکن💜
یکاری کن دوتا دیگم ببر ب خونه های جفت مغازش بده و مثلا با ۳ تا ظرف برو تو مغازش یکی بش بده دوتا بم ...

مرسی عزیزم بابت مشورتایی که بهم کردی برات دعا میکنم که انشالله حاجت روا بشی 💋💋😘😘

مرسی عزیزم بابت مشورتایی که بهم کردی برات دعا میکنم که انشالله حاجت روا بشی 💋💋😘😘

فداتشم وظیفس💛🤘

ممنونم ازت 😊😊💔خیلی این حاجت زمین گیرم کرده

چشم گلم حتما برات دعا میکنم راضیه جون

بزرگی میکنی عزیزکم🌱❤🙂

فردام بعد آش بردن بیا منو تگ کن  ببینم عکس عملش چی بود😹❤

راستییییی یه ساعتیییی ببری ک بدونی خودش ت مغازس

بزرگی میکنی عزیزکم🌱❤🙂 فردام بعد آش بردن بیا منو تگ کن  ببینم عکس عملش چی بود😹❤ راستی ...

اتفاقا یکیم هست کنارش فروشندس نمیدونم کی ببرم که تنها باشه خدا کنه فردا تنها باشه اون یارو نیاد😂😂

2828

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز