2777
2789
عنوان

نذری داریم

| مشاهده متن کامل بحث + 81 بازدید | 63 پست
اینکه من فردا براش نذری میخوام ببرم یوقت پیش خودش نگه من سبکم😂  

یکاری کن

دوتا دیگم ببر ب خونه های جفت مغازش بده

و مثلا با ۳ تا ظرف برو تو مغازش یکی بش بده دوتا بمونه تو سینی ک بفهمه برا کسایی دیگم داری میبری

فقط محبتت رو متوجه شه ن توجه ات رو

من پناه ام🤍🌙.میشه واسم نفری یه حمد بخونین هدیه کنین به ام البنین؟🥺که به حاجت ۱۰ سالم برسم😔 حاجتم ازجونم برام عزیزتره💔 خدایا میشه دستامو با دستای عشقم پر کنی؟؟🥺🍃                                                                                                             🪄من قلبم مریضه بام کل کل نکن💜

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

تو رو خدا خیلییییی برای حفظ آبروی من و عزیزانممم و اینکه به جمیع حاجات دلمون برسیم انشالله دعا کن💔😭🙏

خدای بزرگ من در رنج و سختی هستم، درحالیکه تو مهربانترینِ مهربانانی،برای حاجت روا شدنم یه انشالله بگید😔😭💔🥺
باشه مرسی عزیزدلم❤

قربونت گلم

فردا اگ اش هم زدی اگ دلت خواست برای منم از ته دلت دعا کن مهرم ب دل عشقم بیفته...خستم از انتظار

اسم راضیه اس

امیدوارم ک سفید بخت بشی🤍🌙

من پناه ام🤍🌙.میشه واسم نفری یه حمد بخونین هدیه کنین به ام البنین؟🥺که به حاجت ۱۰ سالم برسم😔 حاجتم ازجونم برام عزیزتره💔 خدایا میشه دستامو با دستای عشقم پر کنی؟؟🥺🍃                                                                                                             🪄من قلبم مریضه بام کل کل نکن💜
یکاری کن دوتا دیگم ببر ب خونه های جفت مغازش بده و مثلا با ۳ تا ظرف برو تو مغازش یکی بش بده دوتا بم ...

مرسی عزیزم بابت مشورتایی که بهم کردی برات دعا میکنم که انشالله حاجت روا بشی 💋💋😘😘

مرسی عزیزم بابت مشورتایی که بهم کردی برات دعا میکنم که انشالله حاجت روا بشی 💋💋😘😘

فداتشم وظیفس💛🤘

ممنونم ازت 😊😊💔خیلی این حاجت زمین گیرم کرده

چشم گلم حتما برات دعا میکنم راضیه جون

بزرگی میکنی عزیزکم🌱❤🙂

فردام بعد آش بردن بیا منو تگ کن  ببینم عکس عملش چی بود😹❤

راستییییی یه ساعتیییی ببری ک بدونی خودش ت مغازس

بزرگی میکنی عزیزکم🌱❤🙂 فردام بعد آش بردن بیا منو تگ کن  ببینم عکس عملش چی بود😹❤ راستی ...

اتفاقا یکیم هست کنارش فروشندس نمیدونم کی ببرم که تنها باشه خدا کنه فردا تنها باشه اون یارو نیاد😂😂