سلام دوستان میخوایم نذری بدیم دلتون نخواد اش رشته گفتم به نظرتون به اون کسی که ازش خوشم اومده ام ببرم بدم یا نه سوپرمارکت داره گفتم به بهنونه خرما خریدن برم که بهشم بگم نذری داریم البته یکمم باهاش راحتم زیاد سرسنگین نیستیم بعدشم براش اش ببرم گفتم شاید اینجوری بهتره به نظر شما چیکار کنم راهنماییم کنید 😍😍
اینکه من فردا براش نذری میخوام ببرم یوقت پیش خودش نگه من سبکم😂
یکاری کن
دوتا دیگم ببر ب خونه های جفت مغازش بده
و مثلا با ۳ تا ظرف برو تو مغازش یکی بش بده دوتا بمونه تو سینی ک بفهمه برا کسایی دیگم داری میبری
فقط محبتت رو متوجه شه ن توجه ات رو
من پناه ام🤍🌙.میشه واسم نفری یه حمد بخونین هدیه کنین به ام البنین؟🥺که به حاجت ۱۰ سالم برسم😔 حاجتم ازجونم برام عزیزتره💔 خدایا میشه دستامو با دستای عشقم پر کنی؟؟🥺🍃 🪄من قلبم مریضه بام کل کل نکن💜
فردا اگ اش هم زدی اگ دلت خواست برای منم از ته دلت دعا کن مهرم ب دل عشقم بیفته...خستم از انتظار
اسم راضیه اس
امیدوارم ک سفید بخت بشی🤍🌙
من پناه ام🤍🌙.میشه واسم نفری یه حمد بخونین هدیه کنین به ام البنین؟🥺که به حاجت ۱۰ سالم برسم😔 حاجتم ازجونم برام عزیزتره💔 خدایا میشه دستامو با دستای عشقم پر کنی؟؟🥺🍃 🪄من قلبم مریضه بام کل کل نکن💜
مرسی عزیزم بابت مشورتایی که بهم کردی برات دعا میکنم که انشالله حاجت روا بشی 💋💋😘😘
فداتشم وظیفس💛🤘
ممنونم ازت 😊😊💔خیلی این حاجت زمین گیرم کرده