2777
2789

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

سنا گلی لطفا هیچی اینجا تعریف نکن یک عده عقده ای هستن از حرصشون که میبینن رابطتت با اقات خوبه میان چرتو پررت میگن. 

بچه ها لطفا بهم حمله نکنین که چرا میگی نگو. خودم همین الان از یک دعوا توی یک تاپیک اومدم اعصاب ندارم😡😣

@سناخانووم  

سنا گلی لطفا هیچی اینجا تعریف نکن یک عده عقده ای هستن از حرصشون که میبینن رابطتت با اقات خوبه میان چ ...

منم رفتم تاپیکایی ک میترا حسینی درباره سنا زده رو همه رو گزارش زدم

شمام برین

@سناخانووم  

عشقم خودتو ناراحت نکن انقدری گزارش میزنیمش تا بترکه

من همه حرفاتو باور دارم چون بعضی جاهاش برای خودمم اتفاق افتاده

درسته میگن توی یک ماه چطور کارتون به بقل و اینا رسید

من باور میکنم چون خودمم سریعتر از این کارم ب اونا کشید

فاصله خواستگاری تا عقد خودم 10روز بود اونم بخاطر این بود ک من پریود شدم نتونستیم بریم ازمایش

یع مدت فعلا تاپیک نزن تا بعضیا ک عقده ای بازی در میارن دست از سرمون بردارن

من به عشق خودت فعال شدم خواننده خاموش بودم 

خیلیام مثل من خاموش بودن و فقط میخوندن 

@سناخانووم     عشقم خودتو ناراحت نکن انقدری گزارش میزنیمش تا بترکه من همه حرفاتو باور د ...

الهی من قربونت عزیزم نمیدونم واقعا مشکلشون بامن چیه 

آقا باور نکن دیگه سرت تو‌کار خودت باشه

من به دستای خدا خیره شده معجزه کرد🥺😭❤️خدایا شکررررت🙏🏼بخاطر یه سری مشکلات عشقم منو تنها کذاشت پا گذاشت رو دلش پشت سرشم نگاه نکرد داغون شدم من  بعد چهار ماه باز برگشت هنوزم باورم نمیشه معجزه شد برام اینو بگم دوستای گلم هیچوقت از خدا ناامید نشید خدا خیلی بزرگتر از این حرفاست از این معجزه های قشنک براتون آرزو میکنم که هیجوره باورتون نشه الهی. همیشه خندتون از تهه دل باشه وگربتون ازسر شوق❤️
عزیز دلمی ولی مارو ترک نکن وابستت شدیم😅

ن عشقم برم که چی خوشحال شن 

من به دستای خدا خیره شده معجزه کرد🥺😭❤️خدایا شکررررت🙏🏼بخاطر یه سری مشکلات عشقم منو تنها کذاشت پا گذاشت رو دلش پشت سرشم نگاه نکرد داغون شدم من  بعد چهار ماه باز برگشت هنوزم باورم نمیشه معجزه شد برام اینو بگم دوستای گلم هیچوقت از خدا ناامید نشید خدا خیلی بزرگتر از این حرفاست از این معجزه های قشنک براتون آرزو میکنم که هیجوره باورتون نشه الهی. همیشه خندتون از تهه دل باشه وگربتون ازسر شوق❤️
هر جا رفتی یادت نره منم تگ کن🥺🥺

سلام غزل بانو جون لطفاً من رو هم در تاپیک هایی که سنا میره تگ کن ، من دیدم که تعداد پستاش بیشتر شده ولی خودش تاپیک نزده بود .

از دیشب تو فکرشم که سنا چی گفته،😔😔😔