2777
2789
عنوان

قشنگای من😻

| مشاهده متن کامل بحث + 18 بازدید | 25 پست
باو مو برا چیشه میخواد کجاش بزاره

دیگه مثلا تریپ عشق ولاو ترکوندن و این حرفاس 😂😂فاز فاز زلف یار و ندهی بر بادم🤣

اکثر آدمهایی که مارا رنج میدهند،رنج کشیده هایی هستن که نتوانسته اند از زخم های خود عبور کنند
دیگه مثلا تریپ عشق ولاو ترکوندن و این حرفاس 😂😂فاز فاز زلف یار و ندهی بر بادم🤣

والله هر کی موی خودشو به من بده 

فوش بارونش میکنم😂😂

کم موهای خودم رو فرشاست موها اینم اصافه شه

تمایلی به صحبت با آدمای مذهبی / فمنیست / کهنه فکر / روشعنفکر امروزی نیست ،ریپلی نزن ❌️ره‌حمت له دل نماوه  چاو رهه‌ش ✨️دختری از تبار زاگرس 💫دوست عزیزم الان که امضای منو باز کردی لطفا یه صلوات برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج) بفرست ❤🌱 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

والله هر کی موی خودشو به من بده  فوش بارونش میکنم😂😂 کم موهای خودم رو فرشاست موها اینم اصافه ...

عاشق نشدی 

موی یار

مگه نمی بینی اشعار ایرانی همه بر مبنای پشم و موی یار سروده شده😂🤣نگاه عاشق به پشم عشقش با نگاه عامی فرق داره گلم

اکثر آدمهایی که مارا رنج میدهند،رنج کشیده هایی هستن که نتوانسته اند از زخم های خود عبور کنند
عاشق نشدی  موی یار مگه نمی بینی اشعار ایرانی همه بر مبنای پشم و موی یار سروده شده😂🤣نگاه عاش ...

ای دهنتتتت😂😂😂😂🤣🤣🤣🤣

تمایلی به صحبت با آدمای مذهبی / فمنیست / کهنه فکر / روشعنفکر امروزی نیست ،ریپلی نزن ❌️ره‌حمت له دل نماوه  چاو رهه‌ش ✨️دختری از تبار زاگرس 💫دوست عزیزم الان که امضای منو باز کردی لطفا یه صلوات برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج) بفرست ❤🌱 

والله هر کی موی خودشو به من بده  فوش بارونش میکنم😂😂 کم موهای خودم رو فرشاست موها اینم اصافه ...

دوران دانشجویی دوستم عاشق یه پسر دانشگاه شده بود بعذ پسر درسش زودتر تمام شد میخاست شهرشون بره

فکرکن دوستم ته سیگار پسر رو یادگار برداشت😂🤣🤣🤢

دوران دانشجویی دوستم عاشق یه پسر دانشگاه شده بود بعذ پسر درسش زودتر تمام شد میخاست شهرشون بره فکرکن ...

ایییی اون خوب بوی تعفن میده 😫😂😂😂😂

ایییی اون خوب بوی تعفن میده 😫😂😂😂😂

ای بابا یارووووو عاشق عاشق برای عاشق هیچ چیز معشوقش بوی بد نمیده حتی باد معده معشوقش بوی ادکلن های معروف فرانسه رو میده😝

ای بابا یارووووو عاشق عاشق برای عاشق هیچ چیز معشوقش بوی بد نمیده حتی باد معده معشوقش بوی ادکلن های م ...

نابودم کردی با تشبیهت 😂😂🤣😫

انسالله عاشق بشی پس😝

وای خدا نکنه 😫😂

دوران دانشجویی دوستم عاشق یه پسر دانشگاه شده بود بعذ پسر درسش زودتر تمام شد میخاست شهرشون بره فکرکن ...

دوستای گلم امروز رفتم براش دوتا سیم کارت گرفتم نیازداشت بعلاوه ی یادداشت که نوشتم:امیدوارم آرزوهات خاطره شن عزیزه دلم💞

با ی تخته نرد و منچ با کاور چرم و چوب و یه آویز چشم زخم گرفتم 

حس خوبی بهم دادن

خداجونم مررسی ازت روز خوبی بود😻👯‍♀️

🦋الحمدلله رب العالمین🦋

آرام آرام برخیز، قدم بزن، کمی سرعت بده و زمانش که رسیددویدن را، شروع کن🌱دختری هستــم از سرزمین های*نور *