2777
2789
عنوان

کلومیفن

| مشاهده متن کامل بحث + 1331 بازدید | 25 پست
وای خدای من منم اینجوری قراره بشم؟ اینجوری که سیکلت پاک بهم میریزه

نمیدونم واسه شما چجوری میشه ولی واسه من خیلی بد بود فک میکردم باردارم چون هم تاخیر داشت هم درد پریودی 

حالا که جان ما شده ای احتیاط کن 😍.....من❤ تو❤ و دخترنازمون ❤...با احترام جواب کسی که بهم توهین کنه نمیدم چون که 👈(جواب ابلهان خاموشیست)🙂 ..خدایا کمکم کن به هدفم برسم 😍🤲

از کجا متوجه مشکل تیروئیدت شدی؟ ممکنه منم تیروئیدم مشکل داشته باشه و خودم ندونم؟

عزمزم من قبل اقدام به بارداری هیچ آزمایشی ندادم حتی دکترم برام آزمایش ننوشت فقط معاینه کرد طبق معاینه بهم قرص کلومیفن داد 7 ماه از اقدامم گذشت هیچ تاثیری ندیدم شک کردم به تیروئید چون تیروئید مانع بارداری میشه رفتم آزمایش  خون تیروئید دادم متوجه شدم تیروئید دارم رفتم دکتر غدد الان دارم قرص مصرف میکنم نتیجه گرفتم برای بارداری حتما آزمایش مورد نظر بده تا از سلامتیت مطمئن باشی

در انتظار ارامش . .♡

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمیدونم واسه شما چجوری میشه ولی واسه من خیلی بد بود فک میکردم باردارم چون هم تاخیر داشت هم درد پریود ...

الهی 

منم نمیدونم قراره این سری چی بشه اما الان دقیقاً یک هفته اس عقب انداختم

مصرف این قرص برای شما ثمره بخش بود؟

اللَّهُمَّ اشْفِ کُلَّ مَرِیضٍ
عزمزم من قبل اقدام به بارداری هیچ آزمایشی ندادم حتی دکترم برام آزمایش ننوشت فقط معاینه کرد طبق معاین ...

ان شاء الله که جواب بگیری

من یک سری آزمایش های تکمیلی انجام دادم

چند ماه اقدام بودی که دکتر کلومیفن برات تجویز کرد؟

الهی  منم نمیدونم قراره این سری چی بشه اما الان دقیقاً یک هفته اس عقب انداختم مصرف این قرص بر ...

انشالا که بارداری گلم

نه عزیزم نشد این ماه پنجمین ماهه اقداممه 

حالا که جان ما شده ای احتیاط کن 😍.....من❤ تو❤ و دخترنازمون ❤...با احترام جواب کسی که بهم توهین کنه نمیدم چون که 👈(جواب ابلهان خاموشیست)🙂 ..خدایا کمکم کن به هدفم برسم 😍🤲

انشالا که بارداری گلم نه عزیزم نشد این ماه پنجمین ماهه اقداممه 

نه گلم امروز آزمایش خون دادم منفی بودم یه دل سیر گریه کردم

خدا به منو شما و همه ی منتظرا به حق این ماه عزیز نی نی سالم بده

نه گلم امروز آزمایش خون دادم منفی بودم یه دل سیر گریه کردم خدا به منو شما و همه ی منتظرا به حق این ...

عزیزم🥺

الهی آممممییین