2777
2789

۴۰ روز تو خوندن یه دعا یا یه کار خاص مداومت میکنی برا یه نیت خاص

آشنای عزیز  تو رو به حضرت زهرا (س)اکانتم رو چک‌نکن من از غم هایی به اینجا پناه اوردم که تو ازشون خبر نداری😭بذار راحت باشم😭 بمیرم برای دلِ هزار تیکه ام 💔

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چهل روز ام سعی کنید دائم وضو باشین خوبه حال روحت خوب میکنه 😍

البته اوایلش شیطون چون وضو نگیری هی باد معده میندازه تو جونت ولی مقاومت کن🤣🤣

🌸با کمال احترام درخواست دوستی پذیرفته نمیشه🌸
چله یعنی یک دوره چهل روزه برای گرفتن حاجت  ..مثلا نیت میکنید چهل روز زیارت عاشورا بخونید .. یا ...

من چله داشتم ولی به حاجتم نرسیدم و ولش کردم

کار بدی کردم؟🥺😔

در من زنی تنها زندگی میکند که هر شب دیوانه وار به سوگ خاطراتش می نشیند...💔🥀

نه ..حالا دوباره بردارین واسه سلامتیتون .حاجت نگرفتین به صلاحتون نبوده ..

ایقد ناراحت بودم

چله زیارت عاشورا برداشته بودم برا قبولیم توی استخدامی،نتایج اومد تا قبول نسدم منم دیگه رهاش کردم😔

در من زنی تنها زندگی میکند که هر شب دیوانه وار به سوگ خاطراتش می نشیند...💔🥀

نذر میکنن چهل روز دعا یا زیارت یا نماز خاصی بخونن جهت حاجت روایی

خب میگن برا باطل کردن طلسم و چشم رخم اینام هس درسته؟من به هیچکدوم در حال حاضر اعتقاد ندارم ولی کنجکاوم بیشتر بدونم و ببینم به چه نتیجه ای مبرسم

خب میگن برا باطل کردن طلسم و چشم رخم اینام هس درسته؟من به هیچکدوم در حال حاضر اعتقاد ندارم ولی کنجکا ...

میگن ۴۰ روز سوره بقره بخونید برای باطل کردن سحر و یا اینکه ۴۰ روز با صدای بلند بزارید سوره بقره پخش بشه توی خونه 

اگر میخوای چله برداری باید با اعتقاد برداری تا جواب بگیری ن از روی کنجکاوی عزیزم 

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

درخواست بدین

jdhheh | 15 دقیقه پیش
2791
2779
2792