2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

قرص گین آپ گیاهی بخر و حسابی بخور

آدمک آخر دنیاست بخند.. آدمک مرگ همین جاست بخند.. دستخطی که تو را عاشق کرد  شوخی کاغذی ماست بخند.. آدمک خر نشوی گریه کنی،، کل دنیا سراب است، بخند..
چاق بشی غمت میاد که واییی شکم دارم واییی پهلو دارم وایییی زانو هام سایدع شد واییی قند چربی و... دارم ...

نه من اروزی همون پهلو هم به دلم مونده اخه زایمانم کردم شکمم که خیلی بد شده شل وله صورتمم خیلی لاغر شده من از اون دسته هام که چاق بشم هم بدنم روی  فرمه هم صورتم خوشگل میشه ینی که شکم نمیارم 

شیر میدم ضرر داره ،انقدم بدشانسم قرص بهم نمیافته چون مشکل معده هم دارم فقط باید بخورم 

پس فقط بخور و بخور کالری شمار زیره نصب کن ببین برا هدف وزنت روزی چن کالری نیاز داری همون اندازه و بیشتر بخور همراه غذا حتما نون بخور پلو زیاد بخور

آدمک آخر دنیاست بخند.. آدمک مرگ همین جاست بخند.. دستخطی که تو را عاشق کرد  شوخی کاغذی ماست بخند.. آدمک خر نشوی گریه کنی،، کل دنیا سراب است، بخند..
پس فقط بخور و بخور کالری شمار زیره نصب کن ببین برا هدف وزنت روزی چن کالری نیاز داری همون اندازه و بی ...

میدونی اخه اشتهامم خوبه خب ولی سختمه همش دهنم بجنبه ولی مثلا اگه روزی ۲۵۰گرم اجیل بخوری میشه۱۵۰۰کالری بقیشم دیگه ناهار وشام صبحانه اینجوری خیلی زود ۲۰۰۰ تاکالری پرمیشه ولی اگه اجیل نخورم  خیلی بایدبخورم تا به اون ۲۰۰۰ تابرسم

میدونی اخه اشتهامم خوبه خب ولی سختمه همش دهنم بجنبه ولی مثلا اگه روزی ۲۵۰گرم اجیل بخوری میشه۱۵۰۰کالر ...

اگه پولت میرسه ک اجیل بخر هر روز بخور.. ماکارونی زیاد بخور کالریش زیاده.. عدسی هم کالریش بالاس بخور پلو خورشت بخور زیاد ک زود کالریتو برسونی