2777
2789
عنوان

یعنی قمارع؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 243 بازدید | 19 پست

عزیزم بهتره اگه شک داری پول شبهه ناک وارد زندگیت نکنی 

الان یه نفر از فامیلامونو سراغ دارم که با این که رفته کلی از مرجع تقلید بابت فروختن ماشین به صورت قسطی تحقیق کرده و مثلا داره پول حلال در میاره اما متاسفانه بار ها و بارها سوالش به دلم افتاده که خدایا نمی دونم این لقمش حلاله با نه ؟؟؟؟ و دقیقا همون روز کار حدا یکی اونده بهم گفته که فلانی لقمش خرومه 

داره ماشینو با چند درصد سود قسطی میفروشه و ... 

این در حالی هست که این آقا خیلییم مذهبیه و هر سال کربلا میره 

رئیس هیئت امنای حسینیه مون هست و حتی فامیلاش و  دامادشم آخونده و خلاصه خیلیی خانواده ی مذهبی ای هستن و رعایت می کنن اما به خاطر اینه که رفته از مراجع تقلید پرسیده و داره کاسبی می کنه و به خیال خودش در آمدش حلاله  

این 

اما در حقیقت این طور نیست 

باور کن با حرف و حدیث قدیمیا ادم بهتر متوجه این چیزا میشه و راسته که میگن امام زمان که می خواد بیاد دیگه کلا احکام اسلام عوض شده به طوری که بهش میگن با یه دین جدید اومدی ؟؟😳😳

باور کن به دلت گوش بدی بهتره و حداقل بهتره اگه خودت حس می کنی حرامه و توش شبهه داری  ولش کنی 

لقمه ی حرام هم خیلییی تو عبادات آدم موثره 

من تاسوعا عاشورای امسال رفتم از نذری تو حسینیه مون که این آقام براش کمک می کنه خوردم و کلی تو همین چند وقته حالات روحیم عوض شده بود

معنویاتم کم شده بود و باور کن دو سه تا نماز صبح ازم قضا شد 

دیگه انقدری به قرآن خوندن علاقه نداشتم و شبا همش تو نت پرسه میزدم و عمر خودمو هدر دادم 

خیلیی بد بود 

خیلیی 

کلی از خدا دور شدم 

خدا دا شکر دو سه روز بعد اربعین حال دلم برگشت و الان دیگه این جوری نیستم 

آخه ائمه گفتن اثر لقمه ی حرام تا چهل روزه 

واقعا همینطوره 

منم دعام کن گلم 

خیلیی التماس دعا دارم ازت 😘😘😘🤗🤗🤗

برای عاقبت بخیری و من و خانوادم خیلیی دعا کن گلم 

یه حاجتمندی هم هست تو فامیلامون خیلیی دعاش کن گلم 🌹😘😊❤❤😍😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم بهتره اگه شک داری پول شبهه ناک وارد زندگیت نکنی  الان یه نفر از فامیلامونو سراغ دارم که ...

بله اصلا شروعش نکردم 

ولی یه سوال دیگه مگه نمیگن سود حتی کوچیکترینشم حرومه پس چطور ما وام میگیریم و مراجع میگن با درصد کم حلاله؟ 

بقول فاضل نظری:نه تنها صبرم کفاف این همه غم را نمی‌دهد بلکه عمرمم کفاف این همه صبر را نمی‌دهد.☺💔
بله اصلا شروعش نکردم  ولی یه سوال دیگه مگه نمیگن سود حتی کوچیکترینشم حرومه پس چطور ما وام میگی ...

فکر کنم اون درصد کم (که تا چهار در صدم هست 

یعنی چهار هزار تومان از هر صدهزار تومن 

یا چهل هزار تومن از یه میلیون 

خلاصه مبلغی نیست) 

رو می گیرن برای دستمزد اون طرفی که داره کارای قرض الحسنه رو انجام میده یا اجاره و هزینه ی مکان قرض الحسنه 

بالاخره اونم آدمه و داره وقت میذاره  خدا دو خوش نمیاد و هر مکانی هم احتیاج به هزینه ی نگهداری و ... داره 

مثلا استاد کلاس تفسیرمون پولاشو میذاشت تو قرض الحسنه ی مسجد و خودش به کسی قرض نمی داد 

می گفت دردسر داره برام و میترسم پس ندن

اونا ضامن معتبر قبول می کنن و قسطا رو تحویل می گیرن و ...  

راستشو بخوای یکی همکارای شوهرمم همین بلا سرش اومده 

همین طور بابابزرگ همسرم 

تو قرآن تو سوره بقره خوندم حتما باید دو تا شاهد داشته باشی و حتما باید نوشته رو همه امضا کنن و اگه ننویسی و شاهد نگیری به حرف خدا گوش نکردی و گناه کردی 

حالا بازم می تونی از سوالات شرعی 09640یا دفتر مرجعت سوال کنی 

احتمال زیاد تو نت هم باشه 

اما مبلغ کمی هست

ضمنا تو احادیث امامان شنیدم  مستحبه آدم رو پولی که از کسی قرض میگیره یه هدیه ای به طرف بده 

اونم دلگرم بشه برای کار خیرش  

فکر کنم اون درصد کم (که تا چهار در صدم هست  یعنی چهار هزار تومان از هر صدهزار تومن  یا چ ...

ممنونم عزیزم ❤لطف کردی وقت گذاشتی خیرشو ببینی

بقول فاضل نظری:نه تنها صبرم کفاف این همه غم را نمی‌دهد بلکه عمرمم کفاف این همه صبر را نمی‌دهد.☺💔