icequeenn مدیر عضویت: 1400/01/20 تعداد پست: 312 عنوان رنگ هاله س ی ن ه و جنسیت جنین | مشاهده متن کامل بحث + 34420 بازدید | 42 پست دوستان عزیزم شما ک تجربه داشتید به نظرتون تاثیری رو جنسیت جنین داره؟چون باور قدیمی ها اینجور بوده اگه تیره بشه دختر اگه روشن بشه پسرصرفا جهت سرگرمی مامانای باردار😉 با دلهای پاکتون برای سلامتی همسرم صلوات بفرستید✔ 💚اللهم صل علی محمد و آل محمد💚 1401/05/29 | 00:12 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
73_anita82 عضویت: 1399/07/03 تعداد پست: 5927 خیلی چیزا میگن ولی علائم ب نظرم تو هر بدن فرق داره دقیقا من همه علائمم به دختر میخورد
icequeenn مدیر استارتر عضویت: 1400/01/20 تعداد پست: 312 نمیدونم والا من خیلی سردی زود میگیردم و دل درد میشم، کم خواب هم شدم، لک بینی هم دارم، بنظرتون جنسی ... نمیدونم لکه بینی ک اکثرا میگن تو پسر دارن ولی من باورم نمیشه ان شاا.. صحیح و سالم باشه با دلهای پاکتون برای سلامتی همسرم صلوات بفرستید✔ 💚اللهم صل علی محمد و آل محمد💚
dokishiva عضویت: 1400/01/26 تعداد پست: 857 خیلی چیزا میگن ولی علائم ب نظرم تو هر بدن فرق داره تازه خواهرم ازمایش جوش شیرینو انجام داد میگفتن پسر بعد ک رف سونو دوقلو دختر بود😐😂
icequeenn مدیر استارتر عضویت: 1400/01/20 تعداد پست: 312 من هم تیره شده هم پوسته پوسته پسر هم هست اصلا قبل از حاملگی چی بود الان چی شده از صورتی تبدیل به سیا ... پس ربطی نداره ب جنسیت با دلهای پاکتون برای سلامتی همسرم صلوات بفرستید✔ 💚اللهم صل علی محمد و آل محمد💚
dokishiva عضویت: 1400/01/26 تعداد پست: 857 من هم تیره شده هم پوسته پوسته پسر هم هست اصلا قبل از حاملگی چی بود الان چی شده از صورتی تبدیل به سیا ... همش چرته خدایی😂انشاالله بسلامتی بدنیا بیاد عزیزم خدا برات حفظش کنه میشه واسه من دعا کنی میگن دعای حامله ها زود میگیره ممنون میشم
icequeenn مدیر استارتر عضویت: 1400/01/20 تعداد پست: 312 تازه خواهرم ازمایش جوش شیرینو انجام داد میگفتن پسر بعد ک رف سونو دوقلو دختر بود😐😂 واییی چقدر دو قلو خوبهههههههآزمایش جوش شیرین ک کلا ب سطح اسیدیته بدن مادر ربط داره ب جنسیت بعید میدونم با دلهای پاکتون برای سلامتی همسرم صلوات بفرستید✔ 💚اللهم صل علی محمد و آل محمد💚
liana96 عضویت: 1396/12/11 تعداد پست: 7694 نمیدونم لکه بینی ک اکثرا میگن تو پسر دارن ولی من باورم نمیشه ان شاا.. صحیح و سالم ... سلامت باشی عزیزم
73_anita82 عضویت: 1399/07/03 تعداد پست: 5927 پس ربطی نداره ب جنسیت نه عزیزم من همه چیزم یه دختر میخورد عاشق شیرینی بودم سینمم که تیره شده ویار وحشتناک داشتم حتی طبق تقویم چینی بچم باید دختر میبود اینجا هم که عکس سونومو گذاشتم گفتن دختره😂
[_فاطمه_] عضویت: 1389/12/12 تعداد پست: 11189 از چند ماهگی تغییر رنگ داد؟خدا حفظش کنه گل دخترتو قربونت برم من از هفته ۱۴ شروع شد
marcoral عضویت: 1396/02/07 تعداد پست: 6650 اخی عزیزمممم خدا حفظشون کنه از چندماهگی تغییر رنگرو متوجه شدید؟ تقریبا از همون ماه دوم هم سینه هام بزرگ شد هم هاله تیره شد
dokishiva عضویت: 1400/01/26 تعداد پست: 857 واییی چقدر دو قلو خوبههههههه آزمایش جوش شیرین ک کلا ب سطح اسیدیته بدن مادر ربط داره ب جنسیت ب ... خواهر من بچه اولش دو قلو بود ی پسر و ی دختر اینم دقلو دو تا دختر اره خوبه ولی سختههه
73_anita82 عضویت: 1399/07/03 تعداد پست: 5927 همش چرته خدایی😂انشاالله بسلامتی بدنیا بیاد عزیزم خدا برات حفظش کنه میشه واسه من دعا کنی میگن دعای ح ... قربونت برم عزیزم سلامت باشیحتما گلم ان شاءالله خیلی زود به همه ی حاجت هات برسی
dokishiva عضویت: 1400/01/26 تعداد پست: 857 قربونت برم عزیزم سلامت باشی حتما گلم ان شاءالله خیلی زود به همه ی حاجت هات برسی فدات بشم مرسی عزیزم❤همینطور شما
icequeenn مدیر استارتر عضویت: 1400/01/20 تعداد پست: 312 قربونت برم من از هفته ۱۴ شروع شد مادربزرگها از چهره میفهمیدن میگن دختر زشت و پسر مادر رو خوشگل میکنه اما من اینجا خیلیا رو دیدم برعکسن با دلهای پاکتون برای سلامتی همسرم صلوات بفرستید✔ 💚اللهم صل علی محمد و آل محمد💚
icequeenn مدیر استارتر عضویت: 1400/01/20 تعداد پست: 312 خواهر من بچه اولش دو قلو بود ی پسر و ی دختر اینم دقلو دو تا دختر اره خوبه ولی سختههه اره ولی یهو دوتا فندق بیاری چ لذتی دارههه خدا حفظشون کنه با دلهای پاکتون برای سلامتی همسرم صلوات بفرستید✔ 💚اللهم صل علی محمد و آل محمد💚