2777
2789
عنوان

رنگ هاله س ی ن ه و جنسیت جنین

| مشاهده متن کامل بحث + 34420 بازدید | 42 پست
نمیدونم والا من خیلی سردی زود می‌گیردم و دل درد میشم، کم خواب هم شدم، لک بینی هم دارم، بنظرتون جنسی ...

نمیدونم  لکه بینی  ک اکثرا میگن تو پسر دارن ولی من باورم نمیشه  ان شاا.. صحیح و سالم  باشه

با دلهای پاکتون برای سلامتی همسرم  صلوات بفرستید✔ 💚اللهم صل علی محمد و آل محمد💚

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من هم تیره شده هم پوسته پوسته پسر هم هست اصلا قبل از حاملگی چی بود الان چی شده از صورتی تبدیل به سیا ...

پس ربطی نداره  ب جنسیت

من هم تیره شده هم پوسته پوسته پسر هم هست اصلا قبل از حاملگی چی بود الان چی شده از صورتی تبدیل به سیا ...

همش چرته خدایی😂انشاالله بسلامتی بدنیا بیاد عزیزم خدا برات حفظش کنه میشه واسه من دعا کنی میگن دعای حامله ها زود میگیره ممنون میشم 

تازه خواهرم ازمایش جوش شیرینو انجام داد میگفتن پسر بعد ک رف سونو دوقلو دختر بود😐😂

واییی چقدر  دو قلو خوبههههههه

آزمایش جوش شیرین ک کلا ب سطح اسیدیته بدن مادر ربط داره ب جنسیت بعید میدونم

پس ربطی نداره  ب جنسیت

نه عزیزم من همه چیزم یه دختر میخورد عاشق شیرینی بودم سینمم که تیره شده ویار وحشتناک داشتم حتی طبق تقویم چینی بچم باید دختر میبود اینجا هم که عکس سونومو گذاشتم گفتن دختره😂

واییی چقدر  دو قلو خوبههههههه آزمایش جوش شیرین ک کلا ب سطح اسیدیته بدن مادر ربط داره ب جنسیت ب ...

خواهر من بچه اولش دو قلو بود ی پسر و ی دختر اینم دقلو دو تا دختر اره خوبه ولی سختههه

همش چرته خدایی😂انشاالله بسلامتی بدنیا بیاد عزیزم خدا برات حفظش کنه میشه واسه من دعا کنی میگن دعای ح ...

قربونت برم عزیزم سلامت باشی

حتما گلم ان شاءالله خیلی زود به همه ی حاجت هات برسی

قربونت برم من  از هفته ۱۴ شروع شد

مادربزرگها از چهره میفهمیدن  میگن دختر زشت و پسر مادر رو خوشگل میکنه  اما من اینجا خیلیا رو دیدم برعکسن

خواهر من بچه اولش دو قلو بود ی پسر و ی دختر اینم دقلو دو تا دختر اره خوبه ولی سختههه

اره ولی  یهو دوتا فندق بیاری  چ لذتی دارههه  خدا حفظشون کنه