سلام خواهش میکنم کمکم کنید ببینید من 21 سالمه و دارم واسه کنکور میخونم قصدم پزشکیه.
راستش تا الان این طور نبودم اصلن ولی جدیدا ی حس عجیب تمایل به جنس مخالف پیدا کردم که اصن نمیتونم رو درسم تمرکز کنم. منظورم احساس جنسی نیستا منظورم احساس عاطفیه. یعنی دلم میخواد با ی پسر در ارتباط باشم باهاش حرف بزنم اونم به من توجه کنه بهم اهمیت بده ولی از طرفیم میدونم اگه با پسری ارتباط داشته باشم دیگه نمیتونم درس بخونم و آیندم خراب میشه. یعنی جوری شدم حسرت کسایو میخورم که دوس پسر دارن یا شوهر کردن با اینکه کسایی هستن که بهم پیشنهاد دادن و من میتونم قبول کنم و وارد رابطه بشم ولی مطمئنم اگه وارد رابطه بشم صد در صد دیگه نمیتونم همه وقتمو و فکرمو برای درس خوندن بذارم . حالا پیشنهاد شما چیه که این حس کمتر بشه 😑
همسر دو متری و ورزشکارمن ،بی صبرانه منتظرم خدااا با قدرت و عظمت زیادشتو رو یهوییی سررراه من قرار بده ومن به ارامش برسم، بی شک خدا بهترین و جذابترین مرد و برام میفرسته وبعدشم یه دختر ناز عروسکی به اسم مرسانا میده که من خوشبختیم کامل کامل میشه ،بی شک من خوشبخترین پرنسس ایران میشم💓خدایااا بابت اینکه بهترینا رو درنظر گرفتی شکرررررر🙏😘
این احساسات نباشه نرمال نیستی!همه ما نیاز به محبت و توجه کسی غیر از همجنس داریم.اگه برنامه ریزی داشته باشی میتونی هم درس بخونی هم رابطه عاطفی داشته باشی.کسی که تک بعدی و وابسته باشه همه زندگیش میشه شوهر یا دوست پسر و نمیتونه به چیز دیگه فکر کنه.خب تو اینجوری نباش!خیلیا که هم درس میخونن هم شوهر و بچه دارن پس چیکار میکنن؟
فکر بستنی تو فریزر نمیزاره بخوابممم.....طفلی هم تنهاست هم سردشه😪😪😌