2789
عنوان

درد زایمان

| مشاهده متن کامل بحث + 229 بازدید | 29 پست
دختر الان میگیرم مثل هم نیستن ولی دردای عین پریودی دارم راه میرم بدتره فشار به پایینه

وقتی درد زایمان میشه فواصل دردا منظمه اولاش مثلا نیم ساعت یبار یدقیقه درد پریودی شروع میشه هی دقیقه های درد کمتر میشه تا میرسه ب درد شدید ک کمرو دل لگن انگار میخواد بترکه از درد ...اگه الانم دردای مثل پریودیت ادامه داره برو بیمارستان معاینه. بشی ..تو خونه هم تنها نباش.امادگی داشته باش برا زایمان ی دوش بگیر اصلاح کمن وسایل بچه اماده کن 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

39هفتم تمام شده

عزیزم‌انشالله زایمان خوب وراحتی داشته باشی...دوستم میشه موقع زایمان منم دعا کنی اسمم سمانه یکسال نیمه منتظر بچه دوم هستم دخترم ارزوشه خواهر بشه...دعا کن همین ماه باردار باشم منم.....ممنونم 💚🙏🤲😘

خدای مهربونم توکه از حال دلم باخبری معجزه ای کن که سخت محتاج یک نگاهت هستم.🤲💚🤲بفریادم برس یا ارحم الراحمین...خدا جونم خواست خودت رو با خواست دلم یکی کن...خدایا دعای دخترم گوش کن که شبا هر شب دستاش رو به آسمونته بزار باور کنه که خدا بچه هارو دوست داره ...خدایا معجزه کن خانواده ما چهار نفره بشه..خدایاخدایا میدونی که نی نی میخایم🥺🤲👶❤ میشه واسه باردار شدنم یه صلوات بفرستین هرکس فرستاد خودشم حاجت روا
من میترسم کلا دردم نگیره بمونه تا ۴۱ هفته بچه اولمم بدون درد رفتم زایمان کردم

منم بچه سوممه دوتای قبلی دقیقا دردام شروع نشد تادکتر ختم حاملگی و داد با امپول فشار زایمان کردم 

منم بچه سوممه دوتای قبلی دقیقا دردام شروع نشد تادکتر ختم حاملگی و داد با امپول فشار زایمان کردم  ...

وقتی تا روزای آخر به دنیا نیومدن درشت نشدن؟

فرصت دادم بخشیدم خدا جهنم زندگیم رو بهشت کرد خدایا شکرت