2777
2789
عنوان

درآمد چقدر.... ؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 242 بازدید | 27 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

زیاد نیست اما درامد نیست کارمندا همش حول ۱۰ تومن هست 

همه کارمندا اینطور نیستن 

همین کسایی که عضو تکنسین اورژانس هستن رسمی باشن ۱۵ ب بالا هم میگیرن 

معاون های بانک ، مهندس های رسمی برق ،مهندس های شیمی 

و .... اینام کارمند دولتن دیگه 

من آنه ام ۲۵ سالمه 🩵

حقوقش بگم گفته 30 تومنه ماشین داره ولی خونه نه.چون همشا خودش خریده ارشدم داره

اگر کارش آزاده و الان ۳۰ تومن درآمد داره، به احتمال زیاد به ۱۰۰ تومن ماهانه و بیشتر هم میرسه، آدمایی که خودشون رنج میکشن و ذره ذره رشد میکنن واقعا طلان.

خونه و ماشین داشته باشه حداقل ۳۰۰ میلیون درماه داشته باشه 

کسی که طرز فکرش با شما متفاوت است، دشمنت نیست، فقط انسان دیگریست . 🌱💚🌈 توضیح دادن نشانه ضعفه. شما هروقت سعی میکنید چیزی رو بیشتر توضیح بدید، بیشتر ضعیفید. پس قدرت در اینه که راجع به هیچ چیز، هیچ توضیحی ندید، هیچوقت.😊 دوستان:😂😂منظور مهران مدیری این نبود ک موقع تبادل نظر برای همدیگه توضیح ندین. منظورش این بود ک اگ یه راهی رو انتخاب کردی و مطمئن بودی درسته و دیگران همش میخواستن منصرفت کنن، بهشون توضیح نده.تو راه خودتو برو، اونا نتیجه رو میبینن، و میفهمن ک تو انتخاب درستی داشتی

هرکسی سبک زندگی و خرجش فرق میکنه اگر قسط و کرایه خونه نباشه شاید دو نفر با ۲۰ م بتونن زندگی نرمالی داشته باشن

این چیزا تجربه دارم میتونی ازم سوال کنی 👈 کتوژنیک/کاپ قائدگی/دانشگاه/ دعانویس/رشته فتوگرافیک/رشته تجربی/عشق/ازدواج سن کم/لانگ دیستنس/عشق مجازی/ازدواج راه دور/ازدواج قومیت متفاوت