2777
2789
هضمش واسم سخته هیچوقت فک نمیکردم عموی ادم بتونه همچین کاری بکنه😔

چررا عموی لجن من میتونه همیشه ارزو میکرذم دختر دار بشه همین بلا رو سرش بیارن حالشو ببینم اما دوتا پسر داد بهش خدا

خدایا رهایم نکن ...لحظه ای به حال خودم رهایم نکن...
لععنت هم برای همچین لجن هایی حیف  حتی کلمه ی حیوون هم حیف قسم خوردم اون دنیا ب هیچ وجه راضی نش ...

😔😔 ما هم متاسفانه توی خانواده مون داشتیم که پدربزرگ به نوه بزرگش تجاوز کرد، البته نه کامل ولی ...، و به نوه کوچکترش هم میگفت که دست بزنه به بدنش تا ... بشه، اون بچه بعدها فهمید که دلیلش چی بوده

... و من به تو ایمان دارم...

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

دختر بچه ها8سال به بالا رو نباید بی حجاب مهمونی یا خیابون و بازار برد،مادرا که بچشونو نیمه برهنه بیرون می‌برن خصوصا اونایی که اندامشون درشته زیاد معرض تجاوز با محروم نامحرم هستن،سوتین که ندارن سینشونوم راحت معلومه خب جلب توجه میکنن

چررا عموی لجن من میتونه همیشه ارزو میکرذم دختر دار بشه همین بلا رو سرش بیارن حالشو ببینم اما دوتا پس ...

وقتی بزرگتر شدی راجبع این موضوع چیزی گفت بهت یا تو چی گفتی بهش

تـورا کهـ نشـد میروم تاخودم را فرامـوشـ کـنم💔
اگگه یه روز بچه دار بشم با هیشکی تنهاش نمیزارم  من نمیدونم‌پدر مادر من اون لحظه کجا بودن اما ا ...

واقعا سخته که باید هر لحظه با هاش توی فامیل چشم تو چشم بشی🤦🏻‍♀️💔به قلبت تسليت میگم🥺😞💔

فرزند ماه گریه نکن وقتی ک ماه طلوع کنه‌ زمان تو فرا میرسه...💜⛓🚬
وقتی بزرگتر شدی راجبع این موضوع چیزی گفت بهت یا تو چی گفتی بهش

ن خیال میکنه یادم نیس ادای عموهای مهربون رو درمیاره همیسه پشت اسمم جان میذاره 

منک آنقدر بدبخت و‌سوخته هیتم هیچوقت ب هیشکی جرات نکردم بگم اکه الان ب شوهر فعلیم بگم باورم میکنه اما اونو هم میکشه قطعا برا همیشه تودلم دفت میکنم این راز کثیف رو

خدایا رهایم نکن ...لحظه ای به حال خودم رهایم نکن...
دختر بچه ها8سال به بالا رو نباید بی حجاب مهمونی یا خیابون و بازار برد،مادرا که بچشونو نیمه برهنه بیر ...

اون پدر بزرگ، عمو ، دایی که به بچه کوچک ۵ ساله تجاوز میکنند چی؟؟؟ همه تجاوزها به دست نامحرم نیست، خیلیهاش در ایران متاسفانه به دست محارم هست

... و من به تو ایمان دارم...
دختر بچه ها8سال به بالا رو نباید بی حجاب مهمونی یا خیابون و بازار برد،مادرا که بچشونو نیمه برهنه بیر ...

تو بگو یه بچه ی ۵ ساله چی داشت که این بلا رو سرش آوردن🤦🏻‍♀️💔مشکل از اوناس نه بچه ها🤦🏻‍♀️💔

فرزند ماه گریه نکن وقتی ک ماه طلوع کنه‌ زمان تو فرا میرسه...💜⛓🚬

اتفاقا ما هم یه دختر همسایمون بود تپل بود و خوشگل مامانش لباس بد حجاب تنش میکرد،یه مرد هیز که پسرشم بزرگ بود توکوچه گفته بود اگه مجرد بودم اینو میگرفتم