2777
2789

نقاشی بکش ، تلویزیون تماشا کن 

ورزش کن فعلن از موبایل فاصله بگیر فعلا چون وقتی  موبایل دستته یه جا ثابت نشستی و ممکنه فکر ها سراغت بیاد آدامس بخور و فک و مغزت درگیر بشه 

الانم برو گلم 

‌اشنایی🖤99🖤   جدایی 403/7/6💫بر باد رفت در غم،روزگار جوانی ام بی آرزو چ سود،دیگر زنده گانی ام....🖤🧠🍷🌚🕊! ️ عاشق ماورا (در حال مطالعه علوم ماورا و یادگیری ) 🧬🫧 گنج در تنهاییی  خود 🥰 لذت ببرید زندگی کوتاست و فرصت تنگ  بهترین اتفاق زندگیم  ۴۰۴/۵/۱۴ كربلا رفتنه ورق جديدي از زندگیم بود🦋

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

روانپزشک الان کلی پول میخواد

چاره چیه 

من که حاظرم نون نخورم ولی دلم آروم باشه 😥

خستم از سرنوشتی که برام ساختی جز غم هیچی سهم دل من نبوه خدا همیشه شاهد خوشبختی هم سن وسال هام بودم و روزی من فقط افسوس بوده💔دیگه خودم رو پیشت کوچیک نمیکنم و درخواستی ازت ندارم فقط منتظرم که حقم رو بهم بدی یعنی مرگ هرچه زودتررر

نه کامل نبود ولی به بدنم دست زده بود 😭

ببخشید تعرض رو ک خیلی از ما خانوما تجربه کردیم 😔😔😔

بهش فکر نکن خودتو مشغول کن

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

۱۲سالم بود چیزی از رابطه جنسی نمیدونستم  خودم باعث شدم سرم بیاد  از نادانیم باعث شدم سرم ...

وای میشه برای ما بی‌تجربه ها بگی 

که فکر میکنم از هر محبت پسری عاشقی در میاد

تو رو سننه قربونت برم؟؟
می‌دونم خیلی سخته  دختر بودن  زن بودن  اینطوریه که ممکنه از همون بچگی مورد تعرض قر ...

سختی ای ک منم دارم تحمل میکنم از همین زن بودتم نشات گرفته چون تو عقد دخترونگیمو از دست دادم و تو روستام ابروم میره و اینجیزا مهمه دارم شوهرمو تحمل میکنم

نمیدونم کجایِ دنیا و با چه حالی هستی که اینو میخونی، اما یادت نره: غم همیشه انقد پر رنگ نمیمونه
نه کامل نبود ولی به بدنم دست زده بود 😭

مننم همچین تجربه ای دارم بدتر از همه اون اشفال ب من محرم بود و الان فکر میکنه من بچه بودم یاد نیست اما من یادم 

جالب اینجاست مه زن کرفته بچه داره خوشبخت

من برا همیشه توقلبم دفن کردم این راز رو ب خدا واکذارش کردم محال ازش بگذرم

خدایا رهایم نکن ...لحظه ای به حال خودم رهایم نکن...
سختی ای ک منم دارم تحمل میکنم از همین زن بودتم نشات گرفته چون تو عقد دخترونگیمو از دست دادم و تو روس ...

من الان شوهرم می‌دونه تجازمو 

بهش گفتم تا آروم باشم وجدانم آروم باشه بدونه با چه دختری داره ازدواج می‌کنه 

بعضی وقتا حالم بد میشه اون خوبم می‌کنه 😭😭