2777
2789
عنوان

زایمان سگ 🤩🤩😍😍

| مشاهده متن کامل بحث + 1885 بازدید | 52 پست

بحق چیزهای ندیده۰😑

معین زِد یجایی تو اهنگش میگه:من سرم را شیره میمالم که یادت نیستم اما،پشت حجم بیخیالی دوستت دارم هنوز❤من همونیم که هرشب یادش میره چقدر دوسش نداریو دوباره عاشقت میشه❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واقعااااا???

بله دیگه دامپزشکی ها همه چی دارن 

اتاق عمل و سونوگرافی و رادیولوژی و تزریقات و .‌‌..

اما خب دامپزشک سگ ایشون نبرده سونوگرافی فقط حاملگیشو تشخیص داده استارتر شانسی میگن

قصد من از پست هایی که میذارم ناراحت کردن شما نیست   لطفا اگر آزرده خاطر شدید حلال کنید ممنونم 
اونم شیتزو بوده  جفت داشته وقتی خریدمش حتما اون حاملش کرده 😂

پس ببر توله هاشو بده به فروشنده پولشو بگیر .ولی خیلی چندشه بده دامپزشک خودش بلده چه بکنه

خدایا شکرت.  پیرو فیک بودن بعضیا  امشب دلم می خواست منم فیک بودم دردام همه ساخته خیالاتم بود همه ی همش برای این بود که نی نی سايت‌یها بهم توجه کنن کاش نوجوانی بودم که همه رو سر کار گذاشته  یا مردی بودم که میون زنا خودمو بانو جا زدم.

خدااااا خیلی دوس دارممم🥲🥲

اما اکثر سگا ۵تا۷ تا زایمان میکننا🥺

بگم که حداقل ۲تا از بچه هاش باید پیشش باشن وگرنه افسرده میشه

ببرش دامپزشکی که حواسشون باشه بچشو نخوره چون اکثرا یکی از بچه هاشونو میخورن..

تا روزی که نفس توی سینمه یاد توعم🖤؛#هادی_نوروزی24#مهرداد_اولادی33                                    #مهرداد_میناوند13#علی_انصاریان                                                             شادی روحشان صلوات 🖤
بخدا اگه توله شو خورد میکشمش

بعضی سگا اینطوری ان🥺

ولی چه حالی بکنی تو یهو کلی سگ نصیبت میشههه🥹😂

امیدوارم پروسه زایمان مامان شیتزوت اوکی باشه🥲

اسم سگت چیه؟

تا روزی که نفس توی سینمه یاد توعم🖤؛#هادی_نوروزی24#مهرداد_اولادی33                                    #مهرداد_میناوند13#علی_انصاریان                                                             شادی روحشان صلوات 🖤