2777
2789
عنوان

یه لحظه بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 153 بازدید | 17 پست

واقعا در تعجبم همه تو دور اطرافمون میشنویم که چقدر خانومایی هستن که همه جوره خوب و عالین . ولی من تاحالا مردیو ندیدم یا نشنیدم که به یه روشی زنشو حرص نده . واقعا چرا نمیتونن بدون دردسر و حاشیه زندگی کنن؟

نامزد منم اولین با بدن منو دید خورد تو ذوقش با اینکه هیکلم قشنگه پوستمم سفیده و تمیزه . بعد ها فهمیدیم اقا منو با بازیگرای این فیلما مقایسه میکرده 😂 دیگه با خودش نمیگه اونا هزارتا افکت و عمل و ارایش دارن . منم گفتم راه باز و جاده دراز برو برا خودت از این مدل زنا پیدا کن . پیدا کردیم سلام منو بهشون برسون

واقعا در تعجبم همه تو دور اطرافمون میشنویم که چقدر خانومایی هستن که همه جوره خوب و عالین . ولی من تا ...

از بس ذاتسون خراب هر جور باشی براشون بازم چشمشون دنبال اینجوز زناست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از بس ذاتسون خراب هر جور باشی براشون بازم چشمشون دنبال اینجوز زناست

واقعا خب کیه این جور فیلما رو ندیده باشه؟ من خودم تو مجردیم دیدم ولی هیچ وقت شوهرمو یا مدل رابطمو با اون فیلما مقایسه نکردم . اون اسمش روشه فیلمه ینی پشت صحنش کلی زحمت داره برای اینکه یه رابطه رو بی نقص نشون بدن . بعد مردای احمق حالیشون نمیشه فکر میکنن خارجیا واقعا بی نقصن