2777
2789
عنوان

اصلا نفسم بالا نمیاد🥴

| مشاهده متن کامل بحث + 650 بازدید | 29 پست
احتمال زیاد کرناست. بخور بگیر نفست وا بشه. اگ تو خونه پونه یا اویشن داری بریز تو اب بعد بخور بگیر ...

نه فک نکنم کرونا باشه 

باشه عزیزم مرسی 

باابجوش و نبات بجوشونم اوبشنو؟

هرچی آرزوی خوبه مال تو❤️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگر کرونا باشه بخور براش خوب نیست  داداش من کرونا گرفت ریوی شد دکتر بهش گفته بود حمام زیاد نرو ...

والا چی بگم.هر دکتری یچیز میگه

منو بچهام ک گرفتیم با اینکه یکی نوزاد بوددکتر متخصص گفت بخور بزار خونه خشک نباشه هواش.

اخه سرفه هم زیاد داشتن.منم گزاشتم حالشون بهتر شودو سرفشون کمتر شد  

قسمتی از سخن های کوروش کبیر:بودن با کسی که دوستش نداری و نبودن با کسی که دوستش داری همش رنج و عذاب است.پس اگر همچون مثل خود نیافتی مثل خدا تنها باش.واگر یافتی او را چنان حافظ باش که گویا جزوی از وجود توست.
اگر کرونا باشه بخور براش خوب نیست  داداش من کرونا گرفت ریوی شد دکتر بهش گفته بود حمام زیاد نرو ...

حمام رفتتنو منم شنیدم ک میگن تو کرونا حموم نرین ولی من چن روز پیش بخور پونه و اویشن دادم نفسم باز شد خوب بود 

نه فک نکنم کرونا باشه  باشه عزیزم مرسی  باابجوش و نبات بجوشونم اوبشنو؟

کلن چ سرماخوردگی چ کرنا

دمنوش پونه و اویشن تسکین دهنده گلو و سرفه است.

داری دم کن عسل بنداز بخور.

قسمتی از سخن های کوروش کبیر:بودن با کسی که دوستش نداری و نبودن با کسی که دوستش داری همش رنج و عذاب است.پس اگر همچون مثل خود نیافتی مثل خدا تنها باش.واگر یافتی او را چنان حافظ باش که گویا جزوی از وجود توست.
حمام رفتتنو منم شنیدم ک میگن تو کرونا حموم نرین ولی من چن روز پیش بخور پونه و اویشن دادم نفسم باز شد ...

پونه و آویشن مخلوط 

یا هرکدوم جدا

هرچی آرزوی خوبه مال تو❤️
کلن چ سرماخوردگی چ کرنا دمنوش پونه و اویشن تسکین دهنده گلو و سرفه است. داری دم کن عسل بنداز بخور.

مرسی عزیزدلم 

مخلوط این دوتا 

یا هر کدوم جدا

هرچی آرزوی خوبه مال تو❤️
مرسی عزیزدلم  مخلوط این دوتا  یا هر کدوم جدا

من مخلوط میکردم.

تاپیک یکی مونده به اخرمو بخون.حتمن به کارت میاد.  

2790
2778
2791
2779
2792