2777
2789
عنوان

لباس شستن خونه مادر شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 2117 بازدید | 70 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

لباسشویی نداره مگه؟

اگه انداختن تو لباسشوییه کاری نداره ک 

ولی با دست ن نشور

منت نکش از غیر / پر و بال خودت باش                                                        معاون و مشاور مدرسه.مدرس تربیت جنسی و مهارت های زندگی واستعداد یابی کودکان

😰😰 مگه ماشین لباسشویی ندارن 

بگو دستم درد میکنه🤪😝 اولین باره؟؟

❌️کلاس مکالمه و گرامر از پایه❌️ قسطی❌️ بعداز رضایت شهریه رو بده 🤓  با روش ابداعی خودم سریع و اسون و کم هزینه  اینم  نطر شاگردای نی نی سایتم https://www.ninisite.com/discussion/topic/3625153/کی-دوست-داره-زبان-فول-بشه-پولشم-بعداز-رضایت?postId=116182736

به همسایه یاد داده به تو بگه الان گربه شور کن ولی دیگه خونش نرو گاهی ماهی دوهفته سه هفته ای برو عزیز باشی 

خدایا شکرت.  پیرو فیک بودن بعضیا  امشب دلم می خواست منم فیک بودم دردام همه ساخته خیالاتم بود همه ی همش برای این بود که نی نی سايت‌یها بهم توجه کنن کاش نوجوانی بودم که همه رو سر کار گذاشته  یا مردی بودم که میون زنا خودمو بانو جا زدم.

خوبه دیگه  کافیه یبار بشوری دیگه کم کم بقیه کارارم میندازه گردنت توقعش هم که زیاد میشه بماند 

𓆃ایران زمین𓄂      "نخستین گام برای از میان برداشتن یک ملت، پاک کردن حافظه آن است. باید کتاب‌هایش را، فرهنگش را و تاریخش را از بین برد. بعد کسی را گمارد که کتاب‌های تازه‌ای بنویسد، فرهنگ تازه‌ای جعل کند و تاریخ تازه‌ای بسازد...”.ملت هارا از تاریخشان دور نگه دارید در این صورت راحت کنترل میشوند. تاریکاندیشان می‌خواهند زنان را درسیاهینگه دارند ؛آن‌ها ازروشنشدن ذهن زن می‌ترسند؛چون می‌دانند زن بداند، به کودکش هم یاد خواهد داد ... *من خود اندوهگین نیستم اندوه عالمم، سرزمینی در سینه ام گریه میکند*

وا😐من با خودم فکر میکنم حتی ظرف شستن هم کمک نکنم با مادرشوهر ایندم

فکر کنم با این اوصاف درم میکنن نه؟😂

شجاعت من در برابر سوسک اینطوریه که سوسک تو خونه ببینم و کسی نباشه که بکشتش، چمدون میبندم و برای همیشه از اون خونه میرم:)

بعضیا انگار عروس میارن کلفتی کنه

؟🤱🏻اَللّهُمَّ صَلِّ عَلیفاطِمَه وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَسِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُکَ

نه نشور با اینکه به حرمت به پدرو مادربسیار معتقدم ولی اینکارو نکن 

نفهمیدم اون گفته باید بشوری یا خودت میخوای بشوری؟

دعا کنید درتاریخ ۰۱/۰۱/۰۱ ۱۴ برای من معجزه اتفاق بیفته ......❤❤🙏🙏