2777
2789
عنوان

به کسی که بی حرمتی میکنه به ائمه چی جواب بدیم

| مشاهده متن کامل بحث + 679 بازدید | 32 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

جواب نده .با همه که نباید درگیر شد 

نه نمیخاستم درگیر بشم کلی دلیل اورد واسه خودش که اینجا نمیتونم بگم دوست داشتم منم جوابشو بدم بگم که اشتباه میکنه

خدایا شکرت 

سکوت...

اعتقادات کسی به ما مربوط نیست

بحث واسه تغییر عقیده هم فایده ای نداره

یه سوال ازت میپرسم؟تو میتونی با حرفای کسی از دوست داشتن امام حسین منصرف بشی که کسی با حرفای تو امام حسینو دوست داشته باشه؟

من خودم اعتقاداتم مثه شماست کسی هم میبینم اعتقاداتش متفاوته شاااید درونم ناراحت بشم ولی هیجوقت باهاش وارد بحث در مورد اعتقاداتش نمیشم

تهش پام خورد به لیوان نیمه پرش ریخت به من درخواست ندید حوصله ندارم میزنم جرواجرتون میکنما 

این به اصطلاح روشنفکران ک تعدادشان کمک نیست  زرت و پرت میکنن و واقعا نمیشه باهاشون در افتاد چون خودشونو زدن به خواب کسی هم ک خودشو زده ب خواب نمیشه...... 

باور کنین همه آدما فطرت خداجو و معنوی دارن اینا خودشونو گول میزنن 

اگر میبینی خیلی مقاومت می‌کنه و زورت نمی‌رسه بگو دعا میکنم خدا هدایتت کنه

کلا بحث با آدمی که با تو هم عقیده نیست تو هر مسئله ای اشتباهه ... من هرکی نظرش با من مخالف باشه میگم آها درسته  ودیگه ادامه نمیدم ...

اللّهُمَ صَلِّ عَلی‌مُحَمَّد وَ آلِ مُحمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم 
این به اصطلاح روشنفکران ک تعدادشان کمک نیست  زرت و پرت میکنن و واقعا نمیشه باهاشون در افتاد چون ...

این ادمی که میکم خودش صف اول هیت و روضه بود الان اینجور میگه 

خدایا شکرت 

دقیقا من هم ی نفر رو میشناسم همینجوری فقط تو این موضوع موندم که چرا هر چی میخواد براش میشه 

هستن انسانهایی که نعوذوبالله خدارو هم قبول ندارن ولی در ارامش دارن زندگی میکنن این حرفا برا بنده هاس که همه چیزشون محدوده خدا بی انتهاس محبتش نعمتش بخشش..

یه عشق واقعی فقط میتونه اینقد قدمت داشته باشه. خداروشکر در پناه امام حسینم

میگف معلومه که ۷۲ نفر به چارهزار نفر پیرور نمیشه خوب عقل داشته میتونسته نجنگه 

خدایا شکرت