2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خیلی میترسم هرکی تونست برام دعا کنه راخت زایمان کنم

دوش آب گرم بگیر بعد نوک سی نه هات رو ماساژ بده 

بشین پاشو آروم انجام بده بگو همسرت کمرت رو ماساژ بده رو توپ‌یوگا اگه داری بشین 

اگه  مخالفی ریپ‌ نزن من برا 

برات ایت الکرسی خوندم😘

دوستان گلم برای سلامتی و ظهور اقا امام زمان با هر دعایی که دوست دارید دعا کنید♥️بهم بگید منم برای حاجت روایتون دعا میکنم😘دوستان من ائمه و مظلومان نیاز به انتقام گیری دارند و جهان هم نیاز به منجی😭هرچه میتوانید دعا کنید که قول میدم اگه دعا کردید من براتون دعا میکنم که اگه خدا بخواد مشکلتون حل شه فقط ازتون خواهش میکنم از ته دل دعا کنید😘
هنوز به دنیا نیومده؟انشاءالله راحت وزود زایمان کنی تو روخدا برمنم دعا کن منم یه ماه دیگه وقتمه استر ...

ن .ممنونم انشالا شماهم زایمان راحتی داشته باشی

خدایا شکرت 
چشم لطف کردی

انشاله زایمان راحتی داشته باشی و صحیح و سالم بغلش بگیری فندوقتو شماهم ما رو دعا کن 

اگه دسترسی داری سوره انشقاق رو بخون کمه برای زایمان راحت منم خوندم واقعا تاثیر داشت  

نی نی یار جان لطفا دیگه کاربریمو نترکون     کاربری دست من امانته تا دخترکم بزرگ بشه تحویلش بدم تاپیکهای بامزه مونو بخونه کلی کیف کنه چقدر بامزه و شیرین زبون بوده وروجکم       عزیزان دوست داشتین برای سلامتی و موفقیتش یه صلوات مهمونمون کنید  
چکارکنم دهانه رحمم زود باز بشه

اگه حوصله داری نزدیکی انجام بده اما خیلی خیلی خیلی آروم 

همین هایی که گفتم بهت کمک میکنه زیر دوش مثل گل لگد کردن پاهاتو بزن زمین نوک سینه تو ماساژ بده بعد بشین پاشو نوک سینه بعد و پاهاتم همونطور

تو خونه راه برو

آب گرم رو کمرت بگیر یا حوله گرم کن با اتو بزار رو کمرت  بعد که دردت بیشتر شد یعنی نی نی اومده پایین فقط باید درازی بکشی پاهات رو باز بزاری انشالله فاطمه زهرا کمکت کنه گلم منم چند هفته دیگه زایمانم هست برا منم دعا کن اگه یادم‌افتادی راستی موقع زایمان هم نفس های عمیق بوش 

اگه  مخالفی ریپ‌ نزن من برا 

اگه حوصله داری نزدیکی انجام بده اما خیلی خیلی خیلی آروم  همین هایی که گفتم بهت کمک میکنه زیر د ...

ممنونم عزیزم حتما برات دعا میکنم.حرفات خیلی ارومم کرد

خدایا شکرت